LIFESTYLE

Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție! Vedete este speriată, amenințări grave!

Bianca Drăgușanu face ce face și e din nou pe prima pagină a tabloidelor. Dar de data asta nu e vorba că și-a mai făcut vreo operație, vreun iubit sau că se mărită, situația ar putea fi foarte gravă, dacă e adevărat ce susține fosta asistentă tv.

Mai concret, cea mai comentată blondă din showbizz a ajuns în toiul nopții la poliție din cauza unor telefoane primite care au speriat-o teribil.

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă.

Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la ieșirea din secția de Poliție, la Xtra Night Show.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Reacția lui Bodi

Bianca n-a mers singură la secție. Și-a sunat avocatul de urgență și s-au dus împreună„A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”, a spus și apărătorul Biancăi Drăgușanu, fără să dea însă detalii dacă e vorba despre vreun fost iubit.

„Îmi pare rău de ea că e într-o situție mai delicată. Nu am nici o implicare în viața dânsei. Nu mă interesează lucrul ăsta. Am spus și eu că nu vreau să mai am nici o treabă cu această doamnă, nici nu mai vreau să îi pronunț numele.

Nu mai vreau să fiu implicat în nici un fel de discuție care are legătură cu cele două doamne (Bianca și prima lui soție, n.r.)”, a fost reacția fostului ei soț, Alex Bodi, cel despre care s-a spus că a avut o relație extrem de tensionată cu Bianca pe care ar fi lovit-o cât timp au fost împreună.

 

 

 

 

Comentarii: