LIFESTYLE

Bianca Brad, dezamăgită că fata care i-a luat banii nu i-a adus înapoi: ”Păcat, va avea dosar!”

Zilele trecute, actrița Bianca Brad posta pe pagina ei de Facebook un anunț. Era, de fapt, un mesaj care ar fi trebuit să ajungă la o tânără care și-a însușit banii uitați de vedetă în bancomat.

Deși făcuse deja plângere la poliție, alertase banca și o și văzuse pe camere pe femeia care era în spate și a profitat de greșeala ei, Bianca Brad ar fi vrut ca tânăra în cauză să aibă curaj și să vină să-i returneze banii. N-ar mai fi avut nicio pretenție și și-ar fi retras plângerea.

Doar că Bianca a sperat în zadar, așa că va fi nevoită să lase autoritățile să-și facă meseria. Va mai dura puțin, i s-a spus, iar ea e convinsă că-și va recupera banii.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Am vrut să o feresc!”

Bianca a rămas însă cu un gust amar, are un regret. Că femeia care a făcut acel gest reprobabil n-a luat în seamă mesajul ei.”Ori nu a ajuns la ea mesajul ori a ajuns, dar îi e teamă să se ducă, ori a ajuns, dar nu îi pasă! Nu mai contează! Nu a făcut-o!

Putea să o facă din start, putea să mă strige atunci, s-a văzut pe cameră că a luat banii și s-a uitat după mine. Putea ori să o facă atunci ori să se răzgândească și să îi dea, să îi înapoieze la bancă, care era lângă bancomat, ori să revină mai târziu, să îi pună într-un plic.”, a mărturisit actrița pentru Click.

”Nu vreau să spun, e o sumă mare, cu mai multe zerouri. Și 10 lei dacă îi găsea trebuia să îi dea înapoi, pur și simplu, nu e bunul tău și chiar dacă vezi persoana căreia i se întâmplă asta și ești în spatele ei, îi atragi atenția, nu?

Gestul în sine este foarte urât, problema este că nu realizează că lucrurile astea se întorc, dacă ajunge și intră la infracțiune, când va da de ea, atunci va avea de plată și va avea dosar și eu am vrut sincer să o feresc de lucrul ăsta și poate să înțeleagă că a avut un moment de rătăcire și toată lumea greșește. Problema este că lucrurile astea se plătesc altfel ulterior.”, a mai spus Bianca Brad.

 

 

Comentarii: