LIFESTYLE

Boala de care suferă Bianca Drăgușanu! Cum s-a îmbolnăvit vedeta și ce trebuie să facă în fiecare zi!

Anul nu a început perfect pentru Bianca Drăgușanu. Diva e obligată să-și rezolve anumite probleme de sănătate cauzate de boala de care suferă.

Bianca trebuie să treacă de urgență pe la stomatolog, deoarece gingiile ei au început să sângereze, iar medicul i-a explicat că trebuie să își schimbe întreaga dantură.

„Pe 30 ianuarie trebuie să mă duc la Timișoara. Mi-am dat dantura jos și-mi pun alți dinți. Am avut o problemă de sănătate, din cauza diabetului îmi sângerau gingiile și a trebuit să-mi schimb întreaga dantură”, a povestit vedeta, potrivit Playtech.

CITEȘTE ȘI: Secretul pe care nu l-ai ştiut până acum: Vrei să mănânci cartofi prăjiţi, pizza şi ciocolată fără să te îngraşi?

În urmă cu 10 ani, Bianca Drăgușanu a fost diagnosticată cu diabet. A aflat din întâmplare de boală, în urma unor analize pentru altceva. De atunci, Bianca este extrem de drastică: nu bea sau mănâncă alimente ce conțin zahăr, nu mănâncă lactate și are grijă la pâinea pe care o consumă.

„Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc. Mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă. Nu am voie să mă enervez.

Trebuie să ţin regim alimentar strict. Consum pâine mai scumpă, fără gluten. Fără dulciuri, iar zahăr deloc. N-am băut niciodată cafeaua cu zahăr, și beau două pe zi, doar dimineața. Nu mănânc lactate”, a declarat diva, conform Unica.

 

 

 

 

Comentarii: