LIFESTYLE

Bomba bombelor: Mădălina Ghenea, la Madrid în loja celui mai cuceritor jucător din circuit. Presa a cuplat-o deja cu fostul iubit al Mariei Sharapova

Foto: gossip.fanpage.it

Bomba bombelor: Mădălina Ghenea, la Madrid în loja celui mai cuceritor jucător din circuit. Presa a cuplat-o deja cu fostul iubit al Mariei Sharapova.

Focoasa Mădălina Ghenea a atras privirile la turneul de tenis de la Madrid. Nimeni nu știa că româncei îi place acest sport. Dar având în vedere că a luat loc în loja lui Grigor Dimitrov la meciul cu Carlos Alcaraz de duminică, pentru tabloide este limpede

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Mădălina Ghenea, idilă cu Grigor Dimitrov?

”Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al jucătorului bulgar”, a titrat deja presa din Bulgaria.

În același timp, lumea a rămas cu impresia că Mădălina Ghenea a stat doar la brațul milionarilor sau al actorilor celebri. A fost iubita lui Gerard Butler, a lui Leonardo DiCaprio, s-a logodit chiar cu designerul Philipp Plein și are o fetiță din relația cu milionarul român Matei Stratan.

Frumoasa actriță, amatoare de fotbal

Totuși, românca a avut tangențe și cu lumea sportului. Recent, a fost în mijlocul unui scandal, vis-a-vis de o presupusă aventură pe care a avut-o cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, pe atunci la Roman, acum la Galatasaray.

În plus, Mădălina Ghenea a mai bifat o idilă cu fostul atacant italian Marco Borriello. A avut și o relație lungă cu fostul acționar dinamovist Dragoș Săvulescu, înainte însă ca amândoi să devină așa de cunoscuți.

Comentarii: