LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, adevărul despre tatăl copilului ei! Ce spune acum și ce striga în urmă cu ceva timp despre pensia alimentară de la Matei Stratan

sursa: Instagram

Mădălina Ghenea, model și actriță care cochetează cu Hollywood-ul, a fost recent în prim-plan, după ce paparrazzi au prins-o intrând în același club de noapte la Milano în care venise incognito fostul ei iubit, Leonardo DiCaprio. Însă frumoasa olteancă nu îl are doar pe celebrul Leo în palmares. Au iubit-o mulți bărbați faimoși, frumoși și bogați. Gerard Butler, Michael Fassbender sau Philipp Plein sunt doar câteva nume din show-bizz-ul internațional.

Dar probabil cea mai frumoasă poveste de amor a trăit-o Mădălina cu un român. Matei Stratan nu e star de cinema, dar e la fel de cuceritor și plin de bani ca și ceilalți. În cadrul emisiunii ”Verissimo” de pe Canale 5, Ghenea a decis să dea detalii și despre viața ei privată. Deși nu mai este împreună cu Matei Stratan, tatăl fiicei sale, Mădălina a ținut să precizeze că Charlotte se bucură de grija și iubirea ambilor părinți: „Eu și tatăl fiicei mele nu mai suntem împreună, dar fetița mea este foarte deșteaptă și a înțeles că, în ciuda acestui lucru, este foarte iubită. Charlotte este un copil foarte inteligent și este un copil fericit”, a spus actrița, citată de oggi.it.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Cu câteva luni în urmă însă, vedeta lăsa se înțeleagă și altceva. Și anume că Stratan nu e chiar de atât de larg la pungă când vine vorba despre fiica lui. Mădălina a răbufnit cu o postare pe Instagram când internauții au sugerat că milionarul român ar plăti pentru tot confortul lor și pentru vacanțele cu fetița.

„Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a scris Mădălina pe Instastory, unde a explicat: „Încetaţi cu prostiile! În acest moment sunt în vacanţă cu fiica mea şi ţin să precizez că am plătit eu biletele de avion şi hotelul”!

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: