LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, dezvăluire la nervi! Ce pensie alimentară îi plătește Matei Stratan fiicei lor

Foto: gossip.fanpage.it

Mădălina Ghenea a avut parte de un început de an fabulos, din care și-a primit porția de celebritate la care a aspirat dintotdeauna. A cucerit practic Hollywood-ul, cum s-ar zice, după ce a apărut la brațul lui Al Pacino într-o producție de excepție, ”House of Gucci”.

”Sophia Loren” a jucat-o chiar pe Sophia Loren în filmul care a beneficiat de o distribuție de Oscar, cu Salma Hayek, Jeremy Irons, Lady Gaga și alții.

Soarta i-a surâs imediat Mădălinei care a primit rolul principal în thrillerul ”Deep Fear”, ”iubitul” ei fiind nimeni altul decât Ed Westwick, actorul din „Gossip Girl”. A început deja filmările și este foarte fericită. Totuși, a avut timp să lege și plăcutul de util, iar ultima deplasare de serviciu s-a împletit și cu vacanța fiicei ei, Charlotte.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

”Plătesc singură!”

Dar tocmai această vacanță a făcut-o pe Mădălina Ghenea și să explodeze. Practic, să dea totul pe față, în ceea ce privește relația dintre ea și tatăl fetiței, Matei Stratan. Despre care s-a tot scris că ar plăti concediile Mădălinei și chiar că i-ar fi cumpărat actriței casă în Italia.

Mădălina a răbufnit însă imediat. „Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a dezvăluit Mădălina Ghenea prin intermediul unui InsaStory, conform viva.ro.

„Încetaţi cu prostiile! În acest moment sunt în vacanţă cu fiica mea şi ţin să precizez că am plătit eu biletele de avion şi hotelul!”, a mai adăugat ea.

 

 

 

 

Comentarii: