LIFESTYLE

Cât să mai încaseze și Pique? Fraza care o va face pe Shakira nefericită, fostul fotbalist n-a avut milă după ce a fost jignit!

Shakira și Gerard Pique nu s-a despărțit prieteni. Ba chiar este război în toată regula, iar cântăreața din Columbia a scos prima armele pe masă. I-a crucificat pe fostul fotbalist și actuala sa iubită în melodia cu care a rupt topurile și toată lumea a vorbit doar despre asta. Cum a replicat Pique? Mai întâi ironic, apoi afișându-se cu Clara Chia, iar acum a rostit propoziția care o va distruge pe artistă: este fericit!

“Nu aș vrea să vorbesc (n.r. – despre melodia Shakirei). Avem o responsabilitate, noi, cei care suntem părinți, să ne protejăm copiii. Fiecare e responsabil pentru deciziile lui.

Simt că nu trebuie să mai vorbesc despre acest subiect. Vreau doar să fie bine copiii mei. Am avut mereu o relație apropiată cu băieții mei. Eu încerc să iau cele mai bune decizii pentru mine și copiii mei. Sunt bine, sunt fericit”, a spus Gerard Pique, într-un interviu pentru RAC 1.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Cum explicase Shakira piesa care a doborât 4 recorduri de Guiness Book, conform Mundo Deportivo?  ”Această melodie a devenit un imn pentru foarte multe femei. Am avut parte de un an foarte greu după despărțire. Faptul că am scris melodia asta a fost foarte important pentru mine. A fost o manieră sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile.

Sunt multe femei care au trecut prin aceleași lucruri prin care am trecut și eu, care gândesc cum gândesc și eu, care simt cum simt și eu și care au fost nevoite să îndure mizeriile pe care le-am îndurat și eu.

Am scris această melodie pentru mine, dar simt că este destinată tuturor femeilor care au nevoie de o voce care să le reprezinte”, a spus Shakira.

 

Comentarii: