HOROSCOP

HOROSCOP 15 martie 2023

Berbec Un partener sau un coleg treace prin unele schimbări în acest moment, ceea ce te îngrijorează. Însă aceasta este o situație temporară, așa că nu trage o concluzie pripită. Fă ce poți dar las-o să-și rezolve problemele. Va trece în câteva zile.

Taur
Te îndoiești de concepte și atitudini pe care le-ai acceptat până acum. Acum vrei să ajuți pe cineva apropiat. Însă această persoană poate avea probleme adânc îngropate, pe care numai ea le poate rezolva.

Gemeni
Visele și viziunile vor da naștere la dorința de a fi creativ astăzi. Idei pentru noi proiecte artistice îți apar în cap toată ziua și s-ar putea să intri în panică, îndoindu-te că vei avea vreodată timp să le transformi în realitate. Notează ceea ce îți trece prin cap în ordinea preferințelor. Apoi ia-le pe rând.

Rac
Succesele din ultimele câteva săptămâni, împreună cu o creștere a veniturilor, vor da naștere la dorința de a-ți îmbunătăți viața. S-ar putea să ai îndoieli cu privire la felul în care să procedezi. Ar trebui să te muți sau pur și simplu sau să renovezi? Cel mai bine este să enumeri pur și simplu avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni. Nu trebuie să te decizi chiar acum.

CITEȘTE ȘI: Cum ÎL SCHIMBI în funcție de zodie

Leu
Stresul de la orice presiuni de lucru te epuizează. Cu toate acestea, nu ești dispus să iei o pauză pentru că ești prea îngrijorat să termini ceea ce ai început. Este important să știi că nu o vei finaliza lucrurile dacă ești obosit. Mișcă-te încet și constant, fă-ți timp pentru a te relaxa puțin și totul va decurge mai bine decât crezi.

Fecioară
Obstacolele pe care le-ai întâmpinat în proiectele tale te fac să te întrebi dacă dispui de ce este nevoie pentru a le duce la bun sfârșit. Este în regulă, dar nu te îndoi de abilitățile tale. Fă un pas înapoi, fiți obiectiv și găsește cele mai practice și eficiente modalități de a le depăși și a obține rezultatele dorite. Nu-ți lăsa insecuritățile să ia ce e mai bun din tine.

Balanță
Deși aproape totul în viața ta pare să meargă bine, astăzi te trezești panicat. S-ar putea să ai o criză temporară că norocul tău nu va dura. Acest lucru se întâmplă din cauza nesiguranței tale. Ai încredere în tine, continuă să lucrezi din greu și mergi înainte.

Scorpion
Astăzi îți dai seama că nu poți realiza un proiect sau o sarcină. Ai însă mai multe opțiuni, toate viabile, dar asta te face confuz. Dacă toate opțiunile sunt eficiente și practice, nu te chinui cu decizia ta. Aruncă o monedă! Succesul apare dacă nu te stresezi.

CITEȘTE ȘI: DE CE te va înșela, în funcție de zodie

Săgetător
Ceva poate deranja un membru al familiei, iar această persoană nu vrea să vorbească despre asta. Intuiția ta este temporar blocată, așa că nu poți să-ți dai seama singur. Nu încerca. Probabil că este îngropat prea adânc în cealaltă persoană. Spune-i că ești acolo dacă are nevoie de tine și las-o să mereagă pe drumul ei.

Capricorn
Te simți ca și cum ai trăi într-o ceață. Afli informații interesante, dar surprinzătoare. S-ar putea să fie informații de o natură atât de bizară, pe care îți este greu să le accepți, dar sunt adevărate. Conversațiile cu cei din jur sunt vagi și incerte.

Vărsător
Te confrunți cu premoniții neașteptate și sentimente puternice, ceea ce te face să te simți inconfortabil, mai ales dacă este vorba despre evenimente viitoare neplăcute. Însă aceste senzații te ajută să faci față lucrurilor care se vor întâmpla. Ești nevoit să te confrunți și cu propria îndoială. Sapă, fă ce poți și asigură-te că obții un rezultat pozitiv.

Pești
Te îndoiești astăzi de un obiectiv la care lucrezi de mult timp, și în care ți-ai pus multă speranță și încredere. Asta înseamnă doar că deocamdată trebuie să muncești mai mult. Mâine, îndoielile tale vor fi de domeniul trecutului.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: