LIFESTYLE

Borcea, luat în râs pe Instagram din cauza injecțiilor cu botox: `Direct păpușa Ken, voi vedeți că Borcea e rujat și Valentina, nu?`

Valentina Pelinel a vrut să împartă momentele fericite din viața ei cu prietenii virtuali. Și ales să urce câteva poze pe Instagram împreună cu iubitul ei soț. Doar că mișcarea n-a fost deloc inspirată, internauții aruncând o serie de ironii la adresa fostului acționar al lui Dinamo.

Valentina n-a scos pozele, evident, dar a șters imediat comentariile răutăcioase și a blocat accesul la mesaje.  ”Voi vedeți că Borcea e fardat și rujat și Valentina, nu?, Am crezut că nu văd bine. Arată oribil, Direct păpușa Ken, Ferească Dumnezeu, zici că e mort, E machiat” au comentat urmăritorii soției lui Borcea.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Însă pe Cristi Borcea n-ar avea de ce să-l afecteze acest val de hate, deoarece chiar el a vrut să se știe că e fanatic al intervențiilor estetice, conform sportbull.ro. „Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, la Denise Rifai în emisiunea de la Kanal D.

 

 

 

 

 

Comentarii: