LIFESTYLE

Brigitte divorțează și de Pastramă! S-a săturat să trăiască în scandaluri, zice vedeta

După trei ani de mariaj, Brigitte şi Florin Pastramă nu mai au un viitor împreună. Cel puțin așa a spus buneta pentru Click! şi a oferit detalii despre separarea lor.

Brigitte Pastramă a făcut anunțul, joi seară, la un eveniment monden care s-a ţinut în Capitală. A apărut fără bărbatul ei și a explicat de ce Florin Pastramă lipsește din peisaj.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, pentru Click!.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Ce a enervat-o cel mai tare pe fosta nevastă a lui Năstase e faptul că a ajuns la tribunal cu iubitele din trecut ale lui Pastramă.
Brigitte ar vrea să divorțeze la notar de Florin Pastramă, cel cu care a început o relaţie după ce au participat împreună la Ferma, emisiune de la Pro TV, în 2019.

După doar patru luni de relație, cei doi au ajuns la altar și au avut parte de o nuntă fastuoasă. Doar că nu a fost totul lapte și miere. Au apărut în presă zvonuri cum că Florin ar fi fost acuzat de mai multe ori de violenţă domestică și au apărut chiar imagini în care se părea că o agresează pe Brigitte.

 

 

 

 

Comentarii: