LIFESTYLE

Shakira și Pique, final de drum! Cântăreața l-a prins pe Pique cu o studentă blondă, fotbalistul a plecat de acasă

Presa din toată lumea a luat foc de două zile, după ce El Periodico a aruncat bomba. Gerard Pique i-a fost infidel Shakirei, după 12 ani de relație perfectă.

Mai în vârstă decât fotbalistul Barcelonei cu un deceniu, Shakira n-a avut însă niciun motiv să se certe cu el până acum, când tabloidele au aflat despre faptul că sunt probleme grave în paradis.

Artista sud-americană l-ar fi prins în ofsaid pe căpitanul Barcei care a ”înscris” în deplasare, la o studentă blondă. Așa că i-a făcut bagajele lui Pique care de câteva săptămâni s-a mutat în apartamentul lui de burlac de pe Carrer de Muntaner.

Fotbalistul nu s-ar fi sfiit însă ca să-și ducă noua cucerire acolo. „E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona”, scriu jurnaliștii spanioli, citați de sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Chiar dacă tabloidele n-au dezvăluit cine anume este femeia care i-a spart casa, Shakira știe și se pregătește de o despărțire definitivă de tatăl celor doi copii.

Care de când e iar ”burlac” , e nelipsit din discotecă, seară de seară, împreună cu coechipierul său Riqui Puig, cu care a fost văzut „acompaniați de alte femei” prin diverse separeuri.

Piqué și Shakira au ieșit împreună după Campionatului Mondial din Africa de Sud, acum 12 ani. Au doi copii împreună, dar n-au avut niciodată de gând să se căsătorească.

 

 

 

 

Comentarii: