LIFESTYLE

Ca la tinerețe! Prodanca se laudă că a ajuns la greutatea de domnișoară: `Mă simt perfect, arăt perfect!`

Ultima apariție a Anamariei Prodan în public a făcut senzație în show-bizz. Vedeta și-a etalat silueta de adolescentă, deși nu mai e la prima tinerețe, iar lumea a vrut să afle ce s-a întâmplat. A consumat-o atât de mult divorțul sau a apelat la vreun truc la modă?

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum! Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat impresara, pentru Click!

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”Am grijă de mine. Căci este vorba despre mine. Dacă eu arăt și mă simt bine, și copiii mei sunt fericiți, și prietenii.  Noi, vedetele, trebuie să dăm tonul și să fim exemple pentru cei care ne urmăresc. Pentru mine, divorțul a fost boom-up-ul meu. O binecuvântare, să încep să trăiesc.

Ce anume fac, ce mănânc? Mănânc normal într-o zi, echilibrat, și după, a doua zi fac pauză de hrană de 24 ore, beau doar apă. Adică fasting intermitent timp de 24 de ore. Și bineînțeles, sport în fiecare zi, la ora 6.3o punct de dimineață!”, explica recent pentru sportbull.ro impresara.

La 5o de ani, Prodanca pare să arate chiar mai bine decât atunci când a pozat în Playboy. Unul dintre secrete, pe lângă dietă și fasting, e că fosta prezentatoare TV nu sare nicio zi fără să facă sport!

 

Comentarii: