LIFESTYLE

Simona Halep este în doliu! A pierdut un om drag: `Să ai drum lin spre viață veșnică!`

Simona Halep este în mare suferință! După necazurile generate de suspendarea provizorie pe motiv de dopaj și tot ceea ce a venit la pachet cu asta, după divorțul din toamna trecută, celebra campioană trece acum printr-o pierdere uriașă.

Bunica Simonei a murit. Iar fostul lider WTA a făcut anunțul, postând și o fotografie din trecut în care apare lângă bătrână. Sportiva era foarte apropiată de femeie, căreia îi purta un respect enorm.

“Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona pe Instastory, unde a postat o fotografie cu bunicii ei.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

De altfel, legătura dintre Simona Halep și bunica ei a fost una foarte strânsă. Copilă fiind, campioana și-a petrecut vacanțele de vară la casa de la țară a bunicilor ei, din localitatea tulceană Stejaru. Simona îi poartă numele bunicii, aceasta fiind dorința lui Stere atunci când s-a născut fiica lui.

Simona Halep nu a încetat să își viziteze bunicii nici după ce a cunoscut lumea și a devenit cea mai bună de pe planetă. Iar ei erau tare mândrii de ea, o numeau „regină“.

 

Comentarii: