LIFESTYLE

„Câini” de la handbal au mușcat rău!

Dinamo este prima finalistă a Cupei României FAN Courier, după ce a trecut de CSM Bacău, scor 22-17, în primul meci oficial jucat în competițiile interne după pauza provocată de Pandemia de Coronavirus .

Dacă fotbaliștii lui Cosmin Contra nu au reușit să se impună aseară în fața botoșănenilor, colegii lor handbaliștii au triumfat la pas în duelul cu moldovenii de la CSM Bacău. Meciul s-a jucat la Sfântu Gheorghe, fără spectatori și cu măsuri de siguranță speciale luate din cauza pandemiei care a lovit întreaga planetă.

„Câinii” au avut parte de un meci greu doar în prima repriză, atunci când au ratat foarte mult, iar adversarii au stat aproape, astfel că la pauză au intrat în avantaj cu un singur gol, 8-7.

Campioana en-titre a României nu a avut însă probleme în partea a doua a jocului și s-a impus la final, scor 22-17, ajungând astfel în ultimul act Cupei României FAN Courier. Pentru celălalt loc în finală se luptă Constanța și deținătoarea Cupei, Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Vali Ghionea, înapoi în Ștefan cel Mare

„Echipa de fotbal își dorește un alt parcurs, noi le ținem pumnii și le urăm baftă. Noi ne dorim să reajungem acolo unde eram înainte de Pandemia aceasta, care ne-a năruit câteva vise, dar suntem încrezători, sperăm să fim și mai puternici”, a spus antrenorul lui Dinamo, Constantin Ștefan.

Revenit a echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare după 13 ani, internaționalul român Vali Ghionea a mărturisit că ar fi fericit ca după aceste zile să câștige atât Cupa României, cât și Supercupa – cele două trofee puse în joc la competiția de la Sfântu Gheorghe.

„Ar fi minunat să cuceresc aceste trofee, ar fi un debut cu dreptul și nu cred că în istoria lui Dinamo s-a mai întâmplat ca o echipă să câștige două titluri într-o singură zi”, a spus și Vali Ghionea.

 

 

 

Comentarii: