LIFESTYLE

Irina Tănase, declarații în premieră despre iubirea cu Liviu Dragnea: ”Chimia dintre doi oameni nu poate fi explicată!”

Irina Tănase are 27 de ani, iar fostul lider PSD Liviu Dragnea are 57 de ani. Când s-au cunoscut și s-au îndrăgostit, Dragnea era în culmea gloriei, așa că mulți au comentat pe larg povestea lor. Și mai ales au aruncat cu pietre către tânăra frumoasă și blondă, că stă lângă un bărbat mult mai în vârstă și care nici nu era oficial liber.

Și iată că timpul a trecut, problemele au intervenit, Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare, iar Irina i-a rămas alături fostului lider PSD chiar și acum. „Eu știu că Liviu este nevinovat! Știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă.”, a mărturisit recent într-un interviu pentru Antena 3 Irina Tănase.

Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac, prin prisma diferenței de vârstă. Dar… Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată”, a mai spus Irina Tănase.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Va fi și nuntă, au vorbit și despre copii

Înainte ca fostul șef al PSD să ajungă la închisoare, Irina Tănase primise deja inelul de la Liviu Dragnea. Și câțiva colegi de partid se oferiseră deja să le fie nași, la nunta care urma să fie planificată. Irina a mărturisit că nimic nu s-a anulat între timp, ci doar s-a anulat.

„Da, ne vom căsători. Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat”, a dezvăluit Irina Tănase la Antena 3.
Întrebată dacă au discutat și despre copii, Irina Tănase a răspuns că da, fără să ofere însă mai multe detalii.

Liviu Dragnea ispășește în prezent o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman

 

 

 

 

Comentarii: