LIFESTYLE

Călin Geambașu, război după război! O acuză pe mama băiatului că nu i-a adus nimic de mâncare niciodată!

sursa: viva.ro

Nici bine nu s-a încheiat iureșul scandalului dintre Călin Geambașu și părinții lui pe care i-a acuzat de rele tratamente în copilărie, că s-a prefigurat o nouă dispută. Una pe care cântărețul devenit celebru  după aparițiile la ”Școala vedetelor” spune că a tranșat-o deja în instanță.

Războiul se duce de data asta cu avocați, magistrați și prin instanțe, iar inamici sunt de o parte Călin Geambașu, de alta, Angelica Cadar, mama copilului lui Călin.

”Două completuri de Judecători, Psihologi Judiciari, Protecţia Copilului, Autoritatea Tutelară, 2 Prim Procurori, 2 Procurori de caz, două Posturi de Poliţie greşesc şi numai Angelica Cadar are dreptate minţind la TV împotriva unui întreg istoric ce a fost analizat pe larg, mai mult de 1 an?!”, a izbucnit pe Facebook recent artistul, care a făcut o serie de acuzații grave la adresa mamei lui Davin.

”Mamei lui Davin şi prietenei mele Angelica Cadar i-a fost respinsă cererea de chemare a mea în Judecată, ca fiind neîntemeiată. Prin soluţionare legală a fost considerat inadmisibil programul de vizită şi dreptul de a păstra legături personale cu minorul. Instanţa a obligat-o pe Angelica Cadar să plătească pensie alimentară copilului şi cheltuieli de judecată către tată”, a scris Călin pe contul de socializare. Artistul a câştigat copilul în instanţă.

„După un an de Proces la Judecatoria Buftea, în sfârşit s-a clarificat: două Completuri de Judecători au decis stabilirea domiciliului lui DaviN la tată (atât prin Ordonanţa Preşedinţială cerută de Mamă anul trecut, cât şi prin Pronunţarea Instanţei de Fond, anul acesta). În acest timp copilul meu şi cu mine am fost audiaţi de mai multe ori în anchete sociale, toate la cererea mamei. DaviN a fost audiat într-un singur an de către Autoritatea Tutelară, de către Protecţia Copilului, de Poliţie, de Psihologi Judiciari şi în Instanţă. După depăşirea procedurilor necesare în astfel de situaţii, am ieşit pe deplin învingători, singurele recomandări primind-le chiar reclamanta Angelica Cadar.”, a mai dezvăluit Călin.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Mama copilului, acuzații la adresa lui Geambașu

Călin Geambașu nu s-a oprit cu dezvăluirile și a arătat cu degetul către fosta lui logodnică. ”Lecţia încrederii am învăţat-o la perfecţie.Timp de 150 de zile, Davin nu a primit nici măcar un apel telefonic de la mămica lui (a fost vizitat doar la Serbare, 30 de minute şi încă de 2 ori, la invitaţia mea…)! Timp de 500 de zile, Angelica Cadar nu i-a adus nimic de mâncare fiului ei, cu toate că a fost deseori observată în zona unde locuim!”, a adăugat solistul.

Dar Angelica a contraatacat. A anunțat că e decisă să îl recâştige pe David, care, a susţinut ea, e influenţat de Călin.  „Copilul meu vrea să petrecem timp doar în prezenţa tatălui. De un an şi jumătate lupt pentru drepturile mele de mamă. Este normal ca un copil să se bucure şi de mamă, şi de tată. Să înţeleagă că părinţii lui nu se mai înţeleg, că sunt separaţi. Vreau să am grijă de copilul meu fără să mai depind de Călin. Totul pe hârtie este foarte bine organizat, s-a decis custodia comună, s-a decis domiciliul într-un fel sau altul, dar lucrurile nu se înfăptuiesc. Pe hârtie sunt puse bine, dar în realitate nu e aşa”, a replicat Angelica la Antena 1.

 

Comentarii: