LIFESTYLE

Campioană și la superstiții! Andreea Dragoman: `Nu-mi simt mâna, dacă nu port multe brățări`!

Andreea Dragoman, multiplă medaliată la competițiile continentale și mondiale la tenis de masă, ține foarte mult la obiectele care, spune ea, îi aduc noroc.

 Iar acest lucru presupune, printre altele, purtarea a numeroase brățări pe mâna stângă. Campioană europeană la U21, mondială la juniori și componentă a naționalei feminine de tenis de masă, Andreea nu se desparte de bijuteriile ei preferate nici în timpul turneelor, asta cu toate că oponentele ei pot fi deranjate de zgomotul brățărilor.

„Dacă nu le am pe mână, nu-mi simt mâna și nu sunt confortabilă, le port mereu. Una dintre brățări face zgomot și se aude puternic, mereu adversarele se uită la mine, dar nu  știu dacă și cât le afectează”, spune Andreea Dragoman.

Andreea nici nu știe de unde a început „nebunia” cu aceste bijuterii, dar spune că are acasă câteva zeci. „Îmi plac foarte mult, de mică le-am primit cadou, indiferent de ocazie, îmi cumpăr și eu o grămadă, fie din metal, fie din ațe”, mărturisește campioana europeană la U2 și mondială de juniori la tenis de masă.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Îi pare rău de sportivii excluși din competiții

Războiul din Ucraina declanșează în continuare reacții în lanț și în lumea sportului, iar tenisul de masă nu face excepție. Sportivii din Rusia și Belarus nu participă la turnee, iar celor din Ucraina numai la meciuri nu le stă capul.

Andreea Dragoman îndeamnă la solidaritate și regretă situația în care ei se află. „Trebuie să facem tot posibilul să fim alături de sportivii care se confruntă cu aceste probleme. Nu știu ce ar putea face lumea sportului ca acest război să se termine, dar un front comun împotriva acțiunilor Rusiei se poate face”, este mesajul sportivei.

Comentarii: