LIFESTYLE

Campioanele Europei au dat în mintea copiilor

Naționala feminină de tenis de masă, dublă campioană europeană, se luptă să obțină hattrickul istoric! Fetele pregătite de Viorel Filimon vor să urce din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, mai ales că meciurile se vor disputa pe teren propriu, la Cluj Napoca.

Până săptămâna viitoare, când va debuta turneul, Eliza Samara și Bernadette Szocs s-au relaxat într-un mod inedit. Sportivele au uitat pentru o oră de tensiunea și presiunea competiției, și-au amintit de copilărie și au încercat toate jocurile din cadrul unui spațiu dedicat celor mici.

„Am căzut din leagăn când eram micuță și de atunci nu m-am mai dat. După școală ne jucam pătrățica, ne urcam în pomi și culegeam castane. Desenul meu preferat era Viața cu Louie și recunosc și acum mă mai uit din când în când. Eu mă imaginam contesă când eram mică”, povestește Eliza Samara.

„Când eram mică mă uitam la desene animate, în special la Tom și Jerry, eu eram Jerry, iar fratele meu, Tom, și îi puneam o grămadă de capcane. Mi-e dor să mă uit la desene, la Tom și Jerry și Scooby Doo”, își amintește și Bernadette Szocs.

CITEȘTE ȘI: Cum arată vila Nadiei Comăneci din America. La cât este este evaluată proprietatea

Abia așteaptă meciurile din BT Arena

„Tricolorele” sunt încrezătoare în șansa lor la al treilea titlu european consecutiv și mărturisesc să abia așteaptă să vadă oamenii în tribunele sălii din Cluj.

„Să joc acasă este o presiune imensă și foarte frumoasă, pe care pot să o duc cu mine. Cuvintele nu descriu ce emoții simt când știu că vin oamenii să ne vadă și să ne susțină, pentru că ne reprezentăm țara”, spune Eliza.

„Când sunt la masa de joc nu aud nimic din sală, mă concentrez doar să joc bine și să aduc puncte echipei. Este o mare onoare și bucurie că putem juca acest european acasă”,  mărturisește și Berni.

Comentarii: