LIFESTYLE MOMS

Cristina Cioran, momente de groază la nașterea prematură a fiicei ei: ”Urlam plină de sânge!”

Cristina Cioran este acum o mamă fericită. Și-a lua în sfârșit acasă bebelușa născută prematur, pe care timp de o lună și jumătate a putut să o vadă doar de două ori pe săptămână.

A fost cumplit pentru ea ca mamă, iar lumea nu a înțeles și a pus-o la zid atunci când vedeta s-a afișat la Constanța, de ziua ei. Însă toate au trecut. Acum Ema este acasă, alături de părinții ei, iar Cristina are un ajutor de nădejde în mama ei, care s-a mutat cu ea în Capitală.

„Am mare noroc cu mama. Am 43 de ani, dar sunt la primul copil. Acum e bine că nu plânge deloc. O să vedem mai încolo cum va fi”, a povestit actrița la Pro TV.

CITEȘTE ȘI: Cele mai ÎNTÂLNITE GREȘELI pe care le fac femeile însărcinate

”Așteptam să-mi spună cineva dacă e ok!”

Ema era programată să vină pe lume zilele acestea, la termen. Însă bebelușa Cristinei Cioran s-a grăbit. Chiar dacă atunci, pe patul de spital, vedeta își ruga fanii să se roage pentru sănătatea copilului ei, strigătul acela de ajutor a fost nimic în comparație cu calvarul prin care a trecut. Și despre care a vorbit abia acum.

„La două ore de când au început durerile, am început să sângerez. Când am pus mâna să văd ce se întâmplă, bebelușul era acolo! Incredibil! Am sunat la Salvare imediat! Mai știu doar că mă țineam cu mâinile de barele de metal urlând în Salvare.

Ceream să mă ducă la Universitar. Urlam plină de sânge. La 8 fără 10 am chemat Salvarea și la 8 și 20 am născut. Natural! Am simțit când au scos-o și au dus-o. Am trăit momente groaznice, așteptam să-mi spună cineva dacă-i ok”, a povestit cu lacrimi în ochi actrița, invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

 

 

 

Comentarii: