HOROSCOP

HOROSCOP 24 septembrie 2021

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Este momentul să încetezi să te mai ascunzi de persoana care ți-a fost alături până acum. Este posibil ca tu să continui cu acest comportament vicios și, totodată, periculos, pentru simplu fapt că dorești să eviți o confruntare nu tocmai plăcută. Este necesar să înțelegi că acest lucru nu face bine niciunuia dintre voi.

Taur
Este posibil să te confrunți cu diferite probleme alimentare în ultima vreme. Încrederea în propria persoană pare să nu fie la cel mai înalt nivel și încerci să compensezi acest lucru sabotând relația cu propriul corp. Alimentația este ceva absolut necesar, ceva de care ai nevoie pentru a putea supraviețui și a rămâne sănătos.

Gemeni
Dacă există o problemă care trebuie scoasă în evidență în acest moment, nu ezita să faci acest lucru. Nu încerca să te ascunzi doar pentru a menține echilibrul unei relații. Nu trebuie să îți sacrifici propria pace sufletească doar pentru a evita diferite conflicte. Contribuirea minciunilor nesănătoase la menținerea unei fațade sănătoase nu face pe nimeni să se simtă bine.

Rac
Intensitatea acestei zile este posibil să aducă un soi de opoziție pe care nu o așteptai neapărat. Indiferent dacă sunt verbalizate sau nu, confruntările sunt destul de reale. Nu subestima emoțiile persoanei de lângă tine. Înfruntă problemele și fii realist cu privire la soluțiile lor. Nimeni nu se așteaptă ca tu să îți asumi întreaga responsabilitate pentru toate lucrurile rele.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de FOC. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de PĂMÂNT. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Leu
Oferă-le astăzi celor dragi atenția de care au nevoie. Nu lăsa să treacă încă o zi fără a le spune și fără a le arăta cât de mult îi iubești. Viața este scurtă și devine tot mai scurtă cu fiecare zi care trece. Simte-te liber să înfrunți o problemă serioasă care trebuie abordată. Ești singurul responsabil pentru sentimentele tale. Nu juca rolul victimei.

Fecioară
Nu fugi de tensiune astăzi. Orice fel de stres emoțional pe care îl simți va fi amplificat dacă nu este tratat imediat. Cu cât te confrunți cu problema mai din timp, cu atât vei regreta mai puțin în viitor. Încearcă să eviți orice situație neplăcută care apare și înaintează. Oamenii nu îți pot înțelege nevoile și preocupările dacă tu nu le vei verbaliza în mod clar.

Balanță
Vei fi complet onest în ceea ce privește sentimentele tale și nu vei sta să analizezi de prea multe ori consecințele spuselor tale. De asemenea, nu te vei sfii să spui ceea ce te deranjează, dacă va fi cazul. Preferi să fii deschis pentru a nu acumula o cantitate prea mare de nemulțumiri care, la un moment dat, este posibil să se răsfrângă asupra persoanelor din jur.

Scorpion
Poate că astăzi a sosit momentul să încetezi să te gândești doar la sentimentele celor din jur și să încerci să pui mai mult accent pe ceea ce simți tu, de fapt. Este de apreciat faptul că dorești să fii empatic cu nevoile altora, dar, în același timp, trebuie să îți acorzi și ție atenția cuvenită. Trebuie să faci o distincție clară între nevoile tale și cele ale altora.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Săgetător
Este important să îți găsești echilibrul de care ai nevoie și să nu te lași purtat de impulsivitate. Acceptă sprijinul persoanelor din preajma ta. Ei sunt întotdeauna acolo pentru tine și sunt dispuși să te ajute în momente de tensiune. De asemenea, ar fi bine să ieși la o plimbare pentru a te relaxa și a-ți pune ordine în gânduri.

Capricorn
Ar fi cazul să iei în considerare extinderea ta pe toate planurile. Indiferent de jobul pe care îl ai în prezent, de investiția pe care ai făcut-o, de postul pe care îl ocupi, extinde-le. Fii deschis în ceea ce privește proiecte noi, investește mai mult și muncește mai mult! Visul tău este pe cale să se îndeplinească, poate chiar mai devreme decât crezi, iar succesul este de partea ta.

Vărsător
Chiar dacă unele persoane parcă încearcă să îți testeze în mod constant răbdarea, tu îți vei păstra calmul și vei fi pozitiv. Totuși, este important să nu gândești cu voce tare, pentru că este posibil ca unii să te audă. De asemenea, înainte de a spune ceva ce ar putea deranja pe cei din jur, gândește-te de două ori.

Pești
Tensiunea subtilă care se află în atmosferă ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a deveni conștient de problemele interioare care îți afectează comportamentul. Îți vei da seama că trebuie să dai la o parte greutățile de pe sufletul tău. Cu cât vei fi mai sincer cu privire la durerile pe care ți le-au cauzat diferiți oameni, cu atât cuvintele de alinare vor putea să curgă.

 

 

 

 

 

Comentarii: