LIFESTYLE

Când vrea Elena Udrea să-și boteze fetița! Eva face deja 9 luni, ce spune tatăl ei despre ea și ce planuri are

sursa: libertatea

Săptămâna viitoare, fetița Elenei Udrea va împlini 9 luni. Iar tatăl ei, Adrian Alexandrov, numără clipele până când Eva Maria va putea fi adusă acasă. Desigur, având în vedere situația juridică a mamei ei, acest lucru este deocamdată doar o dorință a lui Alexandrov, sau mai degrabă doar un vis.

”Eu abia aștept să o aduc acasă pe Eva. A început să înțeleagă lucruri deja. Când îi spui să facă anumite lucruri, chiar începe să înțeleagă. Elena e liniștită, în măsura în care se poate. E o mămică foarte bună și are grijă foarte mult de copil”, spune partenerul fostului ministru al Turismului, în Libertatea.

„Eva este o frumusețe de copil și, cel mai important, e și foarte cuminte. Nu am avut probleme cu ea, nu plânge noaptea, nu ne ține treji. Noi, din fericire, am avut noroc, pentru că știu cazuri de părinți care nu dormeau cu nopțile, atât de obositor era”, povestește Alexandrov în publicația menționată.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

Botez și nuntă după decizia judecătorilor

Fugită în Costa Rica înainte de a fi condamnată la 6 ani de închisoare în Dosarul Gala Bute, Elena Udrea nu știe încă ce-i rezervă viitorul.

A cerut în instanță anularea deciziei de condamnare definitivă și, în același timp, așteaptă și un semn de la autoritățile din Costa Rica.

”Vedem dacă i se aprobă statutul Elenei (de refugiat politic n.r.) și, în funcție de aceste lucruri, vom lua și o decizie în perioada următoare.”, mai spune Alexandrov în ceea ce privește marele eveniment din viața lor, creștinarea copilei care se apropie să împlinească anul peste două luni.

„Ne dorim foarte mult să face botezul și nunta aici, dar încă nu ne punem face planuri, pentru că nu știm ce se întâmplă.”, mărturisește iubitul Elenei Udrea.

Comentarii: