LIFESTYLE

Daren Cahill se întoarce la Simona Halep? Cine l-a implorat plângând pe celebrul antrenor ca să nu renunțe la campioana noastră

„Mulţumim Clujului pentru căldura cu care ne-a primit ca de atâtea alte ori. Vă mulţumim… A fost o seară minunată. M-am simţit minunat şi pot să spun că nu am râs atâta în toată cariera mea cât am râs aici, într-o seară. Darren, mulţumesc ca ai venit tocmai din Australia. Te aştept înapoi în echipa mea”, este discursul-șoc al Simonei Halep, în fața a 9 mii de oameni pe Cluj Arena.

După ce s-a terminat meciul demonstrativ de tenis, ”cireașa de pe tort” la Sports Festival, eveniment găzduit de orașul din inima Transilvaniei, practic Simona i-a făcut fostului ei antrenor o ofertă de muncă.

Oferta nu pare deloc o glumă, ci e cât se poate de serioasă, aș spune eu. De ce? Una la mână, Simona Halep nu este chiar o tipă glumeață de felul ei, iar a doua chestiune, deloc de neglijat, este căderea liberă în care a intrat fostul lider WTA. Halep este în pericol să iasă din primele 10 jucătoare ale lumii, chiar, în viitorul apropiat!

Citește și: Cu cine seamănă bebeluşul regal! Prinţul Harry şi ducesa Meghan l-au prezentat lumii pe fiul lor

Motivul pentru care Cahill a luat o pauză

Ca să fie mai aproape de familie și să îi fie alături fiului care se pregătește să intre la un colegiu în Statele Unite, australianul a renunțat la colaborarea cu Simona Halep.

Nu și-a anunțat însă și fiica decât după ce decizia lui se concretizase, așa că reacția Taliei a fost o surpriză incredibilă pentru fostul antrenor al lui Halep.

”I-am spus: <<Talia, am veşti bune!>>. Ea mi-a spus: <<Ce mi-ai adus?>>. I-am răspuns: <<Nu ţi-am adus nimic. Voi sta acasă anul viitor şi nu voi antrena. Voi fi mai mult acasă>>. A început să plângă şi i-am spus: <<Ce frumos, ţi-a fost dor de mine şi acum voi sta acasă>>. Iar ea mi-a spus: <<Nu, nu vreau să închei relaţia cu Simona!>>. Off, Dumnezeule, am luat această decizie şi te-am făcut să plângi!”, a povestit Cahill la Telekom Sport.

Cahill este antrenorul cu care Simona Halep nu doar că a devenit numărul 1 în tenisul mondial, dar cu el alături, românca a reușit să câștige și primul și singurul titlu de Grand Slem din cariera de senioare, Roland Garros-ul.

Australianul nu exclude varianta de a-și întrerupe anul de concediu și a recunoscut că dacă ar reveni în circuit, ar antrena-o tot pe Halep.

Comentarii: