HOROSCOP

Care este talismanul tău norocos în funcție de zodie

Mulți oameni au un talisman norocos, obiecte care consideră că le aduc noroc ori diverse simboluri. Trifoiul este considerat adesea un simbol care aduce noroc, în timp ce alții consideră că cifra 7 are acest rol. Iar specialiștii au alcătuit o listă cu simboluri aducătoare de noroc.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au dorit să atragă norocul de partea lor. Ideea că anumite obiecte sunt norocoase a fost transmisă din generație în generație. Oamenii cred în superstiții, motiv pentru care în noaptea de Revelion se spune că este bine să ai în buzunar bani sau să porți lenjerie intimă de culoare roșie. În multe domenii se regăsesc astfel de idei.

Inclusiv în designul interior se consideră că unele obiecte sunt aducătoare de noroc, precum o statuetă în forma unui elefant sau a unei buburuze, flori proaspete ori oglinzile. Iar toate aceste superstiții legate de obiecte care aduc noroc au fost transpuse și în jocuri de cazino.

Trifoiul cu patru foi este un simbol adesea întâlnit în astfel de jocuri, poate cel mai cunoscut titlu fiind Burning Hot, un joc deja legendar, care se bucură de recenzii foarte bune și are și alte simboluri ca Stele și Clopoței. Iar alte jocuri în care trifoiul este un simbol sunt Lucky Lady’s Charm și Crystal Mania.

Așadar, oamenii încearcă să găsească detalii norocoase în diverse domenii, iar cei care studiază astrologia au făcut și ei legătura între anumite obiecte pentru diverse zodii, după cum urmează:

1. Berbec

Specialiștii consideră că o cheie este simbolul norocos. Berbecii sunt cunoscuți ca fiind oameni hotărâți și energici în ceea ce fac și nu renunță niciodată. Îi inspiră pe ceilalți așa cum o cheie deschide o ușă plină de oportunități.

2. Taur

Cifra 7 este considerată un simbol norocos pentru taur. Se știe deja că 7 este considerat un număr norocos în multe culturi și au fost făcute multe studii de specialitate în acest sens.

3. Gemeni

Se crede că zarurile sunt talismanul norocos al gemenilor. Persoanele din această zodie adoră să aibă oamenii în jurul lor și sunt mereu în tendințe.

4. Rac

O buburuză este talismanul norocos al racilor. Considerați calzi și afectuoși, racii iubesc să aibă planuri bine definite. Buburuzele reprezintă norocul și averea, iar dacă un rac le vede consideră că este un semn bun.

5. Leu

Pietrele prețioase sunt talismanul leilor întrucât rezonează cu personalitatea lor. Sunt fermecătoare, vibrante și atractive, ceea ce le fac foarte atractive pentru lei. În special chihlimbarul și safirul sunt pietrele cele mai norocoase pentru lei.

6. Fecioară

Nativii din această zodie consideră că „ochiul rău” – care poate părea un simplu mit – este talismanul lor norocos deoarece alungă spiritele rele. Fecioarele vor să păstreze acest talisman pentru a fi ferite de vibrațiile rele și nesigure de la oamenii care nu le vor binele.

7. Balanță

Consideră că orice obiect cu formă de triunghi le aduce noroc. Scripturile antice foloseau triunghiuri pentru a reprezenta ciclul nașterii, al morții și conexiunea noastră cu Universul.

Potcoava e simbolul norocos al scorpionilor

8. Scorpionul

Potcoava este simbolul norocos al nativilor din această zodie. Se crede din cele mai vechi timpuri că alungă spiritele rele și creaturile mitice periculoase.

9. Săgetător

Un obiectiv decorativ sub forma unui picior de iepure este talismanul lor norocos. Conform spuselor din folclor, acesta este o forță foarte puternică ce alungă spiritele rele.

10. Capricorn

Trifoiul cu patru o foi le aduce o viață liniștită și este considerat a fi talismanul lor norocos, care le aduce speranță și prosperitate.

11. Vărsător

Greierii sunt considerați norocoși pentru Vărsători. Pentru mult timp, aceste insecte au fost considerate aducătoare de armonie.

12. Pești

Un obiect decorativ pus în preajma patului care să îi apere de visele rele este considerat un talisman norocos pentru nativii din această zodie.

Comentarii: