LIFESTYLE

Un fotbalist de legendă l-a dat pe spate pe mondenul Maticiuc: `Omul ăsta întotdeauna spune cine câștigă, parcă e din viitor!`

Codin Maticiuc n-a mai rezistat și s-a exprimat recent pe contul său de Tik Tok. Într-un clip postat de el, Maticiuc s-a declarat șocat de faptul că fostul mare internațional Adrian Ilie – cu care se întâlnește mai mereu în restaurantul deținut de ”matinalul” Dani Oțil, pe care-l frecventează amândoi – este imbatabil pe pronosticuri.

Actorul și influencerul Maticiuc a povestit cum ”Cobra” n-a dat niciodată chix când a fost vorba să parieze pe rezultatele partidelor de fotbal pe care de obicei le văd împreună în localul de fițe din Cartierul Francez.

„Haideți să vă povestesc ceva ce mi se întâmplă de ceva vreme. Merg la o cârciumă la mine în cartier și suntem câțiva clienți de-ai casei, ne vedem acolo aproape în fiecare seară. Eu, cu gașca mea, avem o masă. Adrian Ilie, faimosul jucător al naționalei, are și el o masă. Avem televizor, ne uităm la meciuri, fumăm narghilea, mâncăm.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Omul ăsta întotdeauna spune cine câștigă și care e scorul corect! S-a întâmplat o dată, s-a întâmplat de două ori, am zis că e normal, mai știe omul, le nimerește, a jucat fotbal. Dar la Villarreal – Real Madrid s-a întâmplat ceva incredibil. La 2-0 pentru Villarreal, el zice că bate Real, a și pus la pariuri pe Real.

«Bă, Adi, te rog eu mult de tot, e 2-0 pentru Villarreal, joacă ăștia bine, e călărită Realul». «Nu, nu, câștigă Real Madrid», zice el. Băi, parcă omul e din viitor și s-a întors în trecut să ne spună ce s-a întâmplat. Am văzut că n-are conturi de socializare. Cred că îl plătesc casele de pariuri să n-aibă conturi de socializare și să nu posteze (n.r. – râde). Omul ăsta e de plătit, jur, ca să nu posteze! Dacă ar posta, ar reuși să bage în faliment casele de pariuri”, a povestit Maticiuc.

 

 

 

 

 

Comentarii: