LIFESTYLE

Niciun necaz nu vine singur! Pițurcă la DNA, Vica Blochina, eliminată de la Survivor! Mai este și bună de plată din cauza eternelor datorii la întreținere

E deja-vu. Din doi în doi ani, Vica Blochina este chemată în judecată de Asociația de Proprietari din cauza datoriilor de la întreținere. A fost amenințată cu evacuarea din apartament, în 2015, din nou în 2017, în 2020, tot din același motiv. Bineînțeles, că nici 2022 n-a sărit rândul.

Doar că fosta balerină de la Melody a spus că a ajuns cu datoriile la zero și a intentat și proces penal pentru calomnie. „Ultima factură a fost de 32.000 de lei. Sunt bani foarte mulți. Eu sunt cu datoriile la 0 acum!”, a spus Vica, în Click.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Doar că fosta amantă a lui Victor Pițurcă n-a avut câștig de cauză. „Respinge cererea ca rămasă fără obiect. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.600 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti”, au decis magistrații, în procesul deschis de asociația de proprietari.

Ultimele zile n-au fost deloc bune pentru fosta balerină. Tatăl copilului ei, Victor Pițurcă, a fost reținut 24 de ore de procurorii DNA în dosarul Romarm. Aseară, Vica a fost eliminată din echipa ”Faimoșilor” de la Survivor. De unde nu se întoarce totuși cu mâna goală, ci cu aproape 15 mii de euro în cont.

 

 

 

Comentarii: