LIFESTYLE

Fosta `noră` a lui Pițurcă s-a întors din vacanță în plin scandal, Alex și-a vizitat fiul! Cristina Ich despre problemele cu legea ale tatălui copilului ei: `Eu îi sunt alături, îl iubesc!`

Cristina Ich era în Italia, la Madonna di Campillo, cu fiul ei și cu prietenă, atunci când fostul ei ”socru” Victor Pițurcă a fost invitat la DNA și reținut pentru 24 de ore în dosarul măștilor neconforme achiziționate în pandemie de spitalele MAPN.

„Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta (afacerile fostului său partener de viață, Alex Pițurcă, n. red.). Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez”, a explicat ”prințesa Instagramului”, când a fost întrebat de afacerile bărbatului cu care are un copil.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

„Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți. Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a mai spus Cristina Ich.

Care, aseară, imediat ce ea și băiețelul au ajuns acasă, au petrecut timp cu Alex Pițurcă. Influencerița a și postat la Instastory imagini cu Pițurcă junior jucându-se cu fiul lui. De dimineață, a ajuns și Alex în fața procurorilor Anti-corupție. Și a fost reținut și el pentru 24 de ore.

Tatăl lui Alex, fostul selecționer Victor Pițurcă, a fost eliberat astăzi. S-a mai întors după-amiază, pentru jumătate de oră, și a plecat. La ieșirea din sediul DNA, a fost întrebat dacă a dat mită, așa cum susțin procurorii, iar răspunsul a fost „Nu”. A negat și că numele său ar fi apărut în anumite stenograme.

 

 

 

 

Comentarii: