LIFESTYLE

Șerban Huidu dă cărțile pe față! De ce s-a rupt `lanțul de iubire` cu `cârcotașul` Mihai Găinușă

Invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Șerban Huidu a vorbit despre una dintre situațiile delicate prin care a trecut. Ruptura de partenerul ”de scenă” cu care scrisese istorie în TV cu ”Cronica Cârcotașilor”, Mihai Găinușă.

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla.

Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit, un partener care să poată să facă atât de multe lucruri, și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a spus Huidu, la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai.

De altfel, Găinușă a și părăsit Prima TV, într-un final, din cauza unui conflict cu Huidu. A revenit la radio, are un matinal la Național TV.
„N-am văzut emisiunea, că la ora aia dorm. Dar m-a surprins plăcut și îi mulțumesc. În privința unei revederi, cum zice românul: never say never. Dacă vreodată Andreea Marin o să facă o ediție aniversară a emisiunii «Surprize-Surprize», cred c-o să rupă audiența cu povestea noastră. Aia, da, revedere!”, a fost răspunsul lui Găinușă.

 

 

 

 

Comentarii: