HOROSCOP

HOROSCOP 1 februarie 2023

Foto: Pinterest.com

Berbec Nu are rost să te gândeșți la ceea ce îți dorești să realizezi în viitorul apropiat. Gândește-te bine la ceea ce vrei viața ta. Sentimentele tale ating un nivel mai profund decât ai trăit până acum.

Taur
Ar trebui să faci niște schimbări majore în viața ta, inclusiv în alimentație, altfel riști să pui ceva kilograme. Poți face și sport, începând cu aerobic până la dans sau orice îți place.

Gemeni
Este timpul să ieși din rutina ta zilnică și să fii mai sociabil cu oamenii. Totuși, cineva o să pună ochii chiar pe tine, iar dacă nu ești interesat, ar fi mai bine să te retragi și să nu dai speranțe deșarte.

Rac
S-ar putea să ai probleme în îndeplinirea unei sarcini, care ar fi fost oricum un eșec de la bun început. O discuție aprinsă și pe ton ridicat se poate transformă într-o ceartă cu multe jigniri.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Leu
Ești ocupat cu treburile casnice ce nu se mai termină, dar și te pregătești pentru un eveniment anume în familie. Nu lua lucrurile prea în serios și îți face planuri deșarte, dacă nu este cazul și sunt doar glume.

Fecioară
Simți o tensiune în această perioadă pentru că opinia ta nu se potrivește cu cea a partenerului tău de afaceri sau crezi că ești tras pe sfoară într-un afacere ce presupune semnare de documente. Așteaptă dovezile înainte de a semna contractile.

Balanță
Nativii zodiei Balanță trabuie să fie pregătiți să ceară sfaturi înainte de a lua o decizie. Să fie amabili pentru că trebuie să rezolve sarcini pentru o persoană care îi enervează.

Scorpion
Păstrează-ți calmul dacă nu vrei să-ți pierzi locul de muncă, pentru că riști să fii în atenția șefilor. Este perioada perfectă pentru a petrece câteva seri romantice cu partenerul tău de viață.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
Ai o mulțime de “ecuații cu multe necunoscute”, dar cu ajutorul umorului tău poți trece peste orice. Când vine vorba de bani, s-ar putea să fii indecis între a economisi pentru o casă sau mașină.

Capricorn
Faci un compromis destul de mare și întâmpini două probleme. Situația este mai complicate decât credeai și te simți nervos sau iritat.

Vărsător
O zi în care te simți obosit sau extenuate după o zi de muncă grea. Răsfață-te sau bucură-te de câteva mici cadouri pe care ți lepoti faci și singur.

Pești
Chiar dacă îți dorești mai mulți bani nu știi cum să găsești soluții pentru a crește această zona, evită afacerile. Ar putea fi o pierdere de timp și bani mai ales dacă ți se pare că ceva este dubios.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: