LIFESTYLE

S-a aflat! Ce sumă îi intră în cont Vicăi Blochina la `Survivor`, cea mai cunoscută amantă din România primește atât

Vica Blochina n-a plecat chiar cu inima deschisă în jungla dominicană. Cea mai cunoscută amantă din România a povestit că fiul ei și al fostului selecționer Victor Pițurcă s-a opus ca ea să participe la ”Survivor„, ba chiar i-a transmis că nu va mai vorbi cu ea cât timp se va afla în Republica Dominicană.

Dar fosta balerină a plecat într-un final. Și are de gând să lupte ca să rămână cât mai mult în competiție. ”Faimoasa” Vica Blochina câștigă destul de bine, fiind una dintre vedetele care și-a negociat cum trebuie contractul. Fostei amante a lui Pițurcă îi intră în cont în fiecare săptămâna câte 3.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

După rezultate, lumea spune că își și merită onorariul. Mai ales că e genul de vedetă extrem de populară. Nu doar în rândul fanilor emisiunii de la Pro TV, ci și printre colegii din echipa ”Faimoșilor”.

Sebastian Dobrincu, fostul coechipier al Vicăi, a părăsit Survivor România 2023, după ce s-a accidentat grav în timpul unei probe. Și a vorbit în termeni frumoși de fosta balerină, care nu ar fi așa cum este încondeiată în tabloide, de obicei.

„Vica mi-a confirmat încă de la început că preconcepțiile vizavi de imaginea ei publică sunt complet nefondate. Este un om cu inima de aur și un suflet cum rar îți e dat să întâlnești”, a spus Dobrincu.

 

 

 

 

 

Comentarii: