LIFESTYLE

Anda Adam s-a măritat în secret! Acum pregătește nuntă ca-n povești!

Anda Adam iubește din nou, iar la sfârșitul anului a spus iar ”DA” în fața ofițerului de stare civilă. Cântăreața și Yosif s-au căsătorit civil în mare secret, luând pe toată lumea prin surprindere.

Acum, Anda și soțul ei pregătesc petrecerea de nuntă și cununia religioasă. Și plănuiesc un eveniment de neuitat. ”Vrem să fim deciși și hotărâți în ceea ce privește petrecerea și nunta în sine, tocmai de aceea pentru că era final de an nu am vrut să ne grăbim și să facem lucrurile pe grabă, iar deocamdată am pus cozonacul la dospit și vedem ce idei trăsnite ne trec prin cap ca să planificăm și o nuntă așa cum ne dorim noi foarte tare”, a spus Anda Adam, conform Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

”Suntem nehotărâți și indeciși, dar cu siguranță nu vom ține ascuns. Nu vom face nuntă fără să anunțăm lumea, e un motiv de bucurie și o să vreau să invit toți oamenii din showbiz care îmi sunt prieteni. Așa că nu va fi nimic de ascuns pentru că ne dorim ca cei care ne sunt aproape să ne fie alături într-un moment ca acesta și la un super petrecere pe care o vom organiza”, a mai spus viitoarea mireasă.

 

 

 

Comentarii: