LIFESTYLE

Cătălin Botezatu, căutat de Securitate şi-n chiloţi! Cu ce a cucerit-o pe Elena Ceauşescu

Că a avut la picioare toate femeile României, ştie deja toată lumea. Dincolo de toate bârfele, Cătălin Botezatu a fost şi este încă foarte iubit de reprezentantele sexului frumos, iar în tinereţe a fost coadă mare la uşa dormitorului lui. Coadă la care s-au aşezat femei celebre.

Cea mai comentată poveste este presupusul amantlâc cu Elena Ceauşescu. Ba că ea este cea care l-a iniţiat pe Bote în tainele iubirii carnale, ba că au avut şi o relaţie de amor veritabil, ba că totul s-a întâmplat pe baza unui schimb reciproc avantajos, adică pe interes.

Cert este că Botezatu nu a vrut să spună niciodată, direct, dacă s-a iubit sau nu şi fizic cu Elena Ceauşescu. A mărturisit însă că a fost într-o vreme manechinul ei preferat.

 

Citeşte şi: NO MAKE-UP V.I.P. – noul TREND pe rețelele de socializare /FOTO

 

Ceauşeasca i-a făcut buletin de Bucureşti!

Soarta a făcut ca soţia dictatorului să aibă un cuvânt de spus asupra viitorului tânărului care-şi dorea să devină manechin chiar înainte de a se întâlni.

Cătălin Botezatu voia să se angajeze la Centrul de Cercetare a Industriei Uşoare, dar exista, la aceea vreme, problema cu buletinul de Bucureşti. Aşa că tânărul Bote se pregătea dezamăgit să se întoarcă acasă, la Alexandria, şi să renunţe la visul lui.

“Printr-un noroc fantastic, doamna ministru de atunci a Industriei m-a plăcut şi, printr-o decizie guvernamentală, semnată chiar de Elena Ceauşescu, a reuşit să îmi facă rost de buletin în 24 de ore!”, a declarat Bote, pentru WOWbiz.ro.

 

Bote, manechinul care oferea buchetul

Printr-o conjunctură, tânărul aspirant a ajuns să facă prezentări de modă în cadru restrâns, pentru înalţii demnitari care vizitau România comunistă. Iar într-una dintre ele, a prezentat chiar pentru soţii Ceauşescu şi oaspeţii lor străini.

„Aşa se desfăşurau, într-un cadru intim, unde erau doar cuplurile respective, soţii Ceauşescu şi musafirii, iar la final, doi băieţi le ofereau doamnelor câte un buchet de flori.”, a povestit Botezatu într-un interviu la România TV.

„Elena Ceausescu m-a placut din prima si, de fiecare data, ma vroia in prezentarile private si spunea ca vrea ca eu sa ii dau eu buchetele de flori! Eram deja manechinul favorit al familiei, lucru care, recunosc, m-a ajutat…”, a completat cel mai popular designer român.

 

Citeşte şi: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

 

Regulile impuse de Securitate

Celebru creator de modă nu a uitat nici reversul medaliei. Securitatea îi urmărea peste tot, iar când trebuia să urce pe scenă, controlau tot. Bote de o întreagă nebunie care se petrecea în culise, în spatele scenei.

“Veneau oamenii de la partid şi ne controlau pana şi în chiloţi! Nu aveam voie să fim răciţi sau bolnavi, pentru ca să nu le dăm microbi lui Nicolae şi Elenei Ceauşescu. Pe podium, nu aveai voie să duci mâna brusc la buzunar sau să faci o poză la rever, întrucât ar fi putut să se creadă că scoţi o armă”, a mai spus Botezatu.

 

 

Comentarii: