LIFESTYLE

Cătălin Măruță, prima reacție după ce a fost atacat și de Bianca Drăgușanu!

Este iar scandal în show-bizz, cu Cătălin Măruță în prim plan!De data aceasta vedeta care îl atacă pe celebrul moderator este Bianca Drăgușanu. Care a tunat și a fulgerat după ce a fost la emisiune la Pro TV. Fosta asistentă a spus că nu vrea să mai audă în viața ei de Cătălin Măruță, pe care îl consideră un om pervers și viclean.

Bianca s-a plâns au fost abordate alte subiecte decât cele la care se aștepta și asupra cărora căzuse de acord cu una dintre producătoare.

“Nu vreau să vorbesc despre asta. O să apară iar șoc. Ce am zis, ce am declarat… Nu mă interesează să comentez subiectul”, a fost reacția lui Cătălin Măruță, potrivit fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Și alte vedete au făcut scandal

Se pare că a devenit o modă deja ca oamenii din show-bizz să se certe cu prezentatorul. Mai întâi a fost Antonia, susținută și de Alex Velea care l-au acuzat pe Măruță că face rating vorbind urât despre ei.

Apoi a venit rândul Alexandrei Stan care a sărit la gâtul vedetei Pro TV tot după o emisiune. ” A trecut peste tot managementul meu, peste PR, pentru casa de discuri, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material, cu toate că i-a zis să-l dea după data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni înainte.

A scris niște lucruri despre mine foarte nasoale. Eu am fost la doctor și mi-a zis că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum e o provocare pentru că pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor.
Și el spunea să nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Mi s-a părut foarte urât din partea lui și nu o să mai merg niciodată la el în emisiune, pentru niciun ban din lumea asta. Pentru că eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii și tot ei m-au călcat în picioare”, a spus Alexandra Stan.

Măruță n-a vrut să-i dea replica Alexandrei Stan imediat, pentru că lumea ar fi spus că-și face reclamă înaintea noului sezon. Dar nu a avut ce face.

„Știu că e destul de periculos să-ți răspund astăzi în emisiune, pentru că tu, da ești femeie, ai început să spui asta despre noi și de ce nu, e mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine, dar lucrurile stau cu totul diferit.

Unde am scris eu ceva despre tine? Poți să ne arăți ceva? Poți să arăți un lucru despre Cătălin Măruță despre tine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când nu e cazul?

Minciuna asta are picioare scurte și câteodată e bine să fim corecți. Dacă ai alte dovezi te rog mult spune-le, dacă nu, eu zic să te aștepți până și la un proces. Hai să nu ne mai jucăm așa cu cuvintele și să inventăm, pentru că și eu am familie, și eu am copii, și eu am părinți, și eu am prieteni și nu vreau ca imaginea mea în fața lor să fie asta clădită de tine sau alți artiști cărora li se pare interesant.”, a spus prezentatorul tv în timpul show-ului pe care-l moderează.

 

 

 

 

Comentarii: