HOROSCOP

HOROSCOP 25 noiembrie 2021

Berbec Ceea ce credeai că nu ți se poate întâmpla fix ție urmează să se desfășoare în fața ochilor tăi și îți poate afecta atât imaginea, reputația, cât și starea psihică. Acest lucru forțează totuși granițele și te face să te gândești la o mișcare îndrăzneață, te poate ajuta să depășești cu brio perioada de care te-ai ferit până acum. Ai încredere în tine însuți!

Taur
Unii oameni au, cu adevărat, tupeu, nu-i așa? În urma ajutorului pe care l-ai oferit fără niciun interes ascuns, au ieșit la iveală adevăratele intenții ale persoanelor din jurul tău. Ai încredere în propriul instinct și fă alegerea corectă! Nu te lăsa păcălit! Vei avea o întâlnire cu o persoană ce debordează de înțelepciune, iar acest lucru este benefic pentru tine.

Gemeni
Ai trecut rapid peste ajutorul primit din partea anumitor persoane, fără a te comporta adecvat. În căutarea succesului, ai uitat să mulțumești anumitor persoane-cheie. Cu Jupiter generos în zona ta dinamică și cu Neptun plin de grație în sectorul profesional, ar trebui să compensezi pentru timpul pierdut.

Rac
Este timpul să simplifici lucrurile sau să repartizezi obiectivele în misiuni mai mici, mai realizabile. Găsește modalități de a te concentra și a acorda prioritate, astfel încât să poți profita de oportunitățile care apar. Luna este în sectorul de confidențialitate, așa că poate fi considerat un semn să iei lucrurile mai ușor.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Leu
Astăzi, s-ar putea să intuiești câteva gânduri și sentimente ciudate și neliniștitoare ce vin din partea unei persoane apropiate. Această persoană nu își dorește să vorbească despre ceea ce o deranjează, iar tot ce poți face tu este să lași lucrurile să vină de la sine. Doar precizează că ești disponibil să vorbești despre asta, e tot ce ai de făcut momentan.

Fecioară
Încerci să te integrezi într-un grup însă anumite detalii pe care le-ai remarcat te fac să nu înaintezi. Azi nu este o zi bună pentru decizii, așa că cel mai bine este să aștepți câteva zile, iar apoi să iei în considerare ceea ce ai remarcat până acum în mod obiectiv și evaluezi impactul acestuia.

Balanță
De obicei, mintea ta este ascuțită și centrată, dar astăzi probabil vei simți că nu poți gândi cerebral. Gândurile tale ar putea fi vagi și nesigure. Dacă trebuie să desfășori o activitate, ai nevoie de un efort deosebit pentru a reuși să te concentrezi. Lasă deciziile pentru altă zi. Maine vei fi din nou tu însuți!

Scorpion
Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineața este să te eliberezi de blocajul ce ți-l induci singur. Acest lucru te ține în loc și nu te ajută să evoluezi. Ai putea începe ziua cu o cană de ceai de tei, citind câteva pasaje motivaționale pentru a îți recăpăta încrederea în tine însuți. Vei vedea că astfel îți vei începe ziua într-un mod pozitiv.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
S-ar putea să ai un vis foarte ciudat și deranjant despre un prieten. Este posibil să te trezești neliniștit, iar cel mai bine este să-i scrii. Acest lucru s-ar putea să scoată în evidență și să facă lumină în ceea ce privește motivul pentru care ai ajuns să visezi asta. Nu-ți face griji totuși, e doar un vis!

Capricorn
Lipsa de comunicare între tine și o persoană apropiată ar putea duce la neînțelegeri semnificative. Expuneți intențiile în mod clar pentru a înlătura orice neclaritate. Dacă cineva interpretează greșit ceea ce-i spui, explica-i mai precis până înțelege. Nu lăsa niște neclarități să îți neliniștească somnul!

Vărsător
Astăzi, s-ar putea să fii atât de implicat în ceea ce faci, astfel încât nu auzi nimic din ce se întâmplă în jurul tău. Oricât de importantă este sarcina pe care o ai, acordă-ți timp pentru a asculta și a fi atent la ceea ce-ți spune cineva, oricât de banal ar părea acum.

Pești
Dacă în prezent ești implicat într-o relație, ai putea simți că unul dintre voi este foarte pasionat, iar celălalt, nu. Fă compromisuri! Dacă în prezent nu ești într-o relație, cineva pentru care nu simți nimic s-ar putea să prezinte un interes pentru tine, mai mult decât de prietenie. Aceasta este o situație dificilă, dar trebuie să analizezi atenția acestei persoane fără a îi răni sentimentele…

 

 

 

 

 

Comentarii: