LIFESTYLE

Cătălin Măruță, reacție la acuzațiile Alexandrei Stan: ”Să te aștepți la un proces!”

Cel mai recent scandal în show-bizz-ul românesc îi are drept protagoniști pe cântăreața Alexandra Stan și pe Cătălin Măruță. Iar totul a început după ce Alexandra a lansat o serie de acuzații la adresa prezentatorului TV, în timpul podcastului lui Damian Drăghici.

„Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat cu nimic, cu toate că multă lume vorbea de ce face el la TV și a făcut niște chestii foarte urâte.

A trecut peste tot managementul meu, peste PR, pentru casa de discuri, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material, cu toate că i-a zis să-l dea după data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni înainte.

A scris niște lucruri despre mine foarte nasoale. Eu am fost la doctor și mi-a zis că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum e o provocare pentru că pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor.

Și el spunea să nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Mi s-a părut foarte urât din partea lui și nu o să mai merg niciodată la el în emisiune, pentru niciun ban din lumea asta. Pentru că eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii și tot ei m-au călcat în picioare”, a spus Alexandra Stan.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Minciuna are picioare scurte!”

Dacă în celelalte dispute, cu Alex Velea și cu Mihai Bendeac, vedeta Pro TV a lăsat lucrurile să curgă, mărginindu-se la câteva lămuriri și atât, de data aceasta a răbufnit în direct la propria-i emisiune.

Măruță a spus, mai întâi pe Facebook, că n-a vrut să-i dea replica Alexandrei Stan imediat, pentru că lumea ar fi spus că-și face reclamă înaintea noului sezon. Dar nu a vrut să lase lucrurile așa.

„Povestim oamenilor adevărul. Nu e adevărat ce a spus Alexandra Stan și toată lumea ne judecă greșit. Alexandra Stan, poate oamenii te-au călcat în picioare pentru că ai mințit și de foarte multe ori nu ai fost corectă.

Știu că e destul de periculos să-ți răspund astăzi în emisiune, pentru că tu, da ești femeie, ai început să spui asta despre noi și de ce nu, e mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine, dar lucrurile stau cu totul diferit.

Unde am scris eu ceva despre tine? Poți să ne arăți ceva? Poți să arăți un lucru despre Cătălin Măruță despre tine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când nu e cazul?

Arătăm momentul în care te distrai cu noi…nicio secundă, niciun om din echipa emisiunii mele nu a știut despre problemele tale de sănătate. Îmi pare rău să aud acest lucru, dar niciodată nu ne-ai spus, pentru că noi niciodată nu am fi făcut așa ceva.

Minciuna asta are picioare scurte și câteodată e bine să fim corecți. Dacă ai alte dovezi te rog mult spune-le, dacă nu, eu zic să te aștepți până și la un proces.

Hai să nu ne mai jucăm așa cu cuvintele și să inventăm, pentru că și eu am familie, și eu am copii, și eu am părinți, și eu am prieteni și nu vreau ca imaginea mea în fața lor să fie asta clădită de tine sau alți artiști cărora li se pare interesant.”, a spus prezentatorul tv în timpul show-ului pe care-l moderează.

 

 

 

 

Comentarii: