LIFESTYLE

Cătălin Scărlătescu, anunț important pentru doamne și domnișoare! Cu cine este cel mai râvnit chef din România într-o relație, adevărul gol-goluț

Ca una care l-a cunoscut personal, ce e al lui, e pus deoparte. Și nu pentru că ar fi vreun soi de bărbat fatal și nici vreun mare cuceritor, dar e jovial, are simțul umorului și un șarm aparte.

De aceea, gospodinele și telespectatoarele din România îl au ca favorit pe Cătălin Scărlătescu, în show-ul culinar de la Antena 1. Scărlătescu a devenit unul dintre cei mai apreciați chefi din România nu doar datorită talentului gastronomic, ci și grație succesului nebun înregistrat cu emisiunea „Chefi la cuţite”. Scărlătescu este și singurul burlac din juriu, colegii Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu fiind amândoi oameni însurați, deci statutul de burlac convins a contribuit și mai mult la popularitatea lui.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Ce femei îi plac celebrului chef

E drept că chef Scărlătescu arată mai bine ca-n tinerețe, doar că nemafiind chiar verde, lumea se întreabă pe când o nuntă și un botez. Dar dacă despre copii, a mărturisit mereu că și-ar dori și că îi plac la nebunie, în ceea ce privește un eventual mariaj, chef Scărlătescu nu dă semne deloc că ar intenționa să se aşeze la casa lui. Cât despre o eventuală iubită, Scărlătescu ține în continuare suspansul.

„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte”, este replica lui Scărlătescu, într-un interviu pentru Antena Stars.

Scărlătescu se apropie ușor de vârsta de 50 de ani și deocamdată nu pare să fi găsit femeia care să-l îmblânzească. Sau refuză să dezvăluie dacă a dat cumva de ea.

„Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. Sper ca la bătrâneţe să nu o iau aşa.”, glumește charismaticul chef.

 

 

 

 

Comentarii: