LIFESTYLE

Câţi bani ia Megan Markle dacă divorţează de prinţul Harry! Detalii incredibile ies la iveală

popsugar.co.uk

Familia regală a Marii Britanii nu a fost prea încântată despre faptul că Meghan și Harry au acordat un interviu atât de sincer. Ducesa şi ducele de Sussex au spus tot, au vorbit despre problemele lor și despre atenția primită din partea presei, însă nu toată lumea a privit cu ochi buni.

Tabloidele din Regat suspectează că ei ar fi chiar certați cu familia, având în vedere că nu vor petrecere Crăciunul cu rudele lor, așa cum este tradiția. Ei au ales să plece în America pentru a sta cu mama lui Meg.

Se pare că Regina a luat chiar de la început o decizie care arată că nu are întredere în soţia nepotului său. Presa mondenă din Marea Britanie scrie că suverana i-ar fi obligat pe Meghan și Harry să semneze un contract prenupțial chiar în ziua nunții lor., susţine revista Ciao.

Citeşte şi: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Ce scrie în contractul prenupţial al lui Harry şi Meg

Harry și Meghan ar fi semnat acel contract chiar înainte de ceremonie, înainte de a intra în capela St. George. Iar Harry nu ar fi dorit să o facă, însă amândoi s-au supus şi au respectat dorinţa Reginei, notează People.

Ar fi fost prezentă acolo şi Fiona Shackleton, cel mai bine plătit avocat de divorțuri din Marea Britanie. Adică avocatul care s-a ocupat de cele mai grele divorțuri din Familia Regală, cel al Prințesei Diana cu Prințul Charles și al Prințului Andrew de Sarah Ferguson.

Meghan are în jur de 5 milioane de dolari, pe când Harry are 40 de milioane de dolari. Potrivit unei analize făcute de avocatul Jeremy D. Morel pentru TMZ, un contract prenupțial e recunoscut în instanță. Însă poate să nu influențeze decizia unui judecător.

Totuși, Regina a dorit ca Meghan să nu primească bijuterii cu valoare istorică. Dar dacă cei doi vor divorța, depinde doar de un avocat foarte bun să influențeze decizia judecătorului în favoarea Ducesei. Mai mult, banii primiți de Markle după divorț depind de moștenitorii pe care ea îi aduce pe lume.

 

Comentarii: