LIFESTYLE

Ce a putut să spună Vica Blochina despre Victor Pițurcă! Fostul amant se va înfuria, dar vedeta TV nu s-a abținut

Ce a putut să spună Vica Blochina despre Victor Pițurcă! Fostul amant se va înfuria, dar vedeta TV nu s-a abținut. Fosta dansatoare de la Melody a dat cărțile pe față la Denise Rifai în emisiune.

Vica Blochina n-a mai ținut cont că l-ar putea enerva pe Victor Pițurcă. După 16 ani de relație, de… 16 ani încoace, Vica a schimbat foaia cu tatăl copilului ei. Nu mai are niciun sentiment pentru bărbatul lângă care ar fi vrut să rămână toată viața.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Vica Blochina: ”Nu am amintiri frumoase despre Victor Pițurcă”

Pentru Vica Blochina, Victor Pițurcă este istorie. Și nu una prea plăcută, când vine vorba despre sentimente. „Nu am amintiri frumoase despre acest om, sunt matură acum și înțeleg câtă durere mi-a provocat. Dar acesta a fost drumul pe care eu l-am ales, aceasta a fost experiența mea de viață.

Nu mai am absolut nimic cu el, dar de 16 ani sunt tot cea mai cunoscută amantă din România. Nu-mi mai tresare inima la el, îi doresc multă sănătate și să fie un cât mai bun tată. Să dea Dumnezeu să-l țină cât mai mult în viață și să aibă copilul cât mai mult de învățat de la… Satana”, a spus Vica Blochina la Kanal D.

”El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața. Eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el. El m-a cunoscut cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, pe care și-o dorea orice bărbat în momentul ăla.

Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de ei, care veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens.

Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă. Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o.”, a mai spus Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

 

 

Comentarii: