LIFESTYLE

Ce a spus Felix Baumgartner când Mihaela Rădulescu l-a anunțat că pozează nud! Diva a recunoscut

sursa: revista VIVA!

Mihaela Rădulescu este, cu siguranță, o apariție oriunde ar merge. Mulți o apreciază, iar mulți o comentează vis-a-vis de operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

Însă diva de la Monaco este o femeie asumată. Așa că la 52 de ani, n-a ezitat și a pozat nud pentru coperta Revistei VIVA!.
De altfel, ea nu este pentru prima dată în această postură. În urmă cu 20 de ani, Mihaela Rădulescu apărea pentru prima dată goală pe coperta unei reviste.

În anul 2006, Răduleasca de a acceptat să pozeze goală în scop caritabil. Toți banii au mers atunci către Hospice Casa Speranței, fiind donați copiilor cu boli incurabile.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Îl întreb înainte!”

Două decenii mai târziu, vedeta a refăcut coperta pe care a realizat-o la 32 de ani. Și a explicat în paginile revistei VIVA!.
„Asumarea asta proverbială a mea e consecința minunată a faptului că nu am mai vrut niciodată să aflu răspunsul la întrebarea «da ce-o să zică lumea?», știi tu, întrebarea aia care a ucis atâtea vise și a distrus atâtea vieți.

În calitatea mea de mare iubitoare de viață și de fană totală a libertății apetisante de trai după cum am chef, vă spun clar că merită abordarea”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.

Evident că lumea a fost curioasă să afle și ce reacție a avut iubitul divei de la Monaco, Felix Baumgartner, atunci când Mihaela Rădulescu l-a anunțat că pozează goală.

„Da, îl întreb înainte. Nu are nimic împotrivă Felix. Eu nu am pozat niciodată în reviste pentru bărbați”, a spus Răduleasca la Măruță în emisiune.

 

 

 

Comentarii: