HOROSCOP

HOROSCOP 1 octombrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Ziua de azi stă sub semnul creativității absolute. Este posibil ca, pe măsură ce trece timpul, să fiți remarcați de persoane influente și totodată să primiți oferte de muncă de nerefuzat din partea acestora. De asemenea, este o zi favorabilă pentru a merge la interviuri de angajare sau de a pregăti materiale de probă.

Taur
Astăzi vă hotărâți, în sfârşit, să renunțați la alimentația nesănătoasă şi veți adopta una sănătoasă. Veți renunţa la dulciuri şi la alimente procesate, dar vă veți apuca şi de sport. Veți vedea că în scurt timp veți observa îmbunătăţiri asupra corpului dumneavoastră, atât în interior, cât şi în exterior.

Gemeni
Veți primi un cadou neaşteptat de la partenerul dumneavoastră. Aveți grijă să îi întoarceți gestul în curând, pentru că el se gândeşte mereu la dumneavoastră. Poate ar trebui să nu mai lucrați aşa mult şi să petreceți timp zilnic şi cu el. Viaţa sentimentală este la fel de importantă ca cea profesională.

Rac
Astăzi vă gândiți la viitor. Vă veți face diverse planuri şi vă veți face promisiunea că le veți respecta. Sfatul nostru este să trăiți mai mult prezentul, să vă bucurați de el aşa cum este şi să acceptați lucrurile aşa cum vin ele. Hazardul poate interveni oricând!

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Leu
Este posibil ca în cursul acestei zile să primiți din partea partenerului dumneavoastră sentimental vestea că a pregătit ceva special pentru weekend, precum o petrecere în cinstea dumneavoastră, dacă v-ați sărbătorit de curând aniversarea, ori chiar o vacanță neașteptată într-un loc în care sperați de multă vreme să ajungeți.

Fecioară
Este posibil să apară certuri cu partenerul de viaţă din cauză că nu vă puteţi pune de acord asupra unui lucru. Analizați cu atenţie problema, iar dacă nu este ceva extrem de important pentru dumneavoastră, cedați dumneavoastră. Pe lângă faptul că veți aplana conflictul, el va aprecia că ați lăsat de la dumneavoastră.

Balanță
Ziua dumneavoastră nu începe prea bine însă pe la prânz veți primi un plic care va conţine cea mai bună veste pe care o puteați primi. Starea dumneavoastră se schimbă instantaneu şi toată lumea se întreabă care este motivul Cu siguranţă veți dori să păstrați secretul pentru dumneavoastră o perioadă.

Scorpion
Este posibil să apară divergenţe semnificative la locul de muncă între dumneavoastră şi câţiva colegi. Trebuie să vă păstrați calmul şi răbdarea, astfel încât conflictul să se stingă rapid. Pe lângă faptul că veți fi cu toţii sancţionaţi, veți încurca întreg procesul de lucru dacă nu vă puneţi de acord rapid.

CITEȘTE ȘI: Ce TIP de inteligență ai în funcție de zodie

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Astăzi este o zi în care veți radia de fericire. Nu vei avea un motiv concret, probabil vă treziți binedispus şi sunteți foarte zâmbitor. Nici măcar problemele de la serviciu nu vă mai pot supăra. Starea dumneavoastră este, cu siguranţă, molipsitoare, deci toţi colegii vor fi astăzi relaxaţi!

Capricorn
Relaţiile între colegi poate vi se par greu de întreţinut, pentru că apar certuri din cauza lucrurilor care ţin de serviciu însă, când dragostea bate la uşă, nu aveți ce să faceți. Unul dintre colegii dumneavoastră vă va da de înțeles că îl interesați. Este alegerea dumneavoastră dacă îi dați apă la moară.

Vărsător
De ceva vreme simțiți nevoia unei schimbări de decor. Nu știți nici dumneavoastră dacă vă doriți să „schimbați peisajul” pentru câteva zile plecând în excursie sau, pur şi simplu, doriți să vă redecorați casa şi să o faceți mai veselă. Astăzi este o zi perfectă pentru a face diferite planuri.

Pești
Aveți de îndeplinit mai multe sarcini la serviciu, aşa că veți sta peste program. Vestea bună este că nu veți fi singur: unul dintre colegii dumneavoastră rămâne şi el peste program şi, culmea, terminaţi treaba în acelaşi timp. O altă veste bună este că puteţi ieşi la masă împreună.

 

 

 

 

 

Comentarii: