FRUMUSETE LIFESTYLE NUTRITIE

Ce aliment a exclus Andreea Marin din meniul ei zilnic: a slăbit 7 kilograme într-o lună și jumătate!

Andreea Marin este una dintre vedete care dau ora exactă în România, cum s-ar spune. Și sunt mulți oameni care ascultă și iau în considerare orice sfat și sugestie a fostei ”zâne a Surprizelor”.

Nu puțini au fost cei care au remarcat că, la 47 de ani, frumoasa prezentatoare TV se laudă cu silueta. A topit tot ceea ce părea în plus, iar recent, a dezvăluit și care este secretul taliei perfecte.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Pâinea, un produs care nu lipsește de pe mesele noastre, a fost înlocuită de către Andreea Marin cu… brânză. „Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta pentru spectacola.ro.

Andreea a povestit că a renunțat la pâine și la zahăr, iar rezultatul e uimitor. „Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea.

 

 

 

Comentarii: