LIFESTYLE

Florin Pastramă despre divorțul de Brigitte: ` Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate!`

Mariajul lui Brigitte cu Florin Pastramă a ajuns la final. Inițial, din declarațiile furtunoase ale vedetei și după evenimentele de prin tabloide, când a apărut în mijlocul unul scandal în stradă cu soțul ei, se părea că Brigitte e cea care a pus punct.

Mai ales că practic și-a acuzat soțul de violență conjugală, iar unele episoade publice au condus către asta. Ulterior însă, situația s-a schimbat radical. Și anume, cel care ar fi decis să termine mariajul ar fi fost, de fapt, Florin Pastramă. Asta reiese din postarea fostei soții a lui Ilie Năstase pe Facebook. Unde chiar pare că s-ar ruga de Pastramă să vină înapoi acasă!

„Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecată. Că a dus copilul la mall, la tatăl ei, și că era provocatoare… Deși tu mi-ai luat acel costum.

Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?„, a scris Brigitte în mediul online.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(…).

Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă„, a fost mesajul ciudat al lui Brigitte pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, pentru Click!.

Comentarii: