LIFESTYLE

Ce avere are Andreea Marin, adevărul despre salariul de ”zână a Surprizelor”!

AlistMagazin

Andreea Marin este una dintre cele mai longevive vedete tv din România. Și nu doar longevivă, ci și de succes, numele ei devenind de ceva timp un adevărat brand.

Evident că toată lumea a presupus că odată cu succesul, notorietatea, vine la pachet și un venit consistent. Doar că gazda show-ului ‚Surprize, surprize’ timp de aproape un deceniu, program care a intrat în topul audiențelor încă de la apariție, spune altceva.

Că nu a câștigat un salariu mare atunci când a lucrat acolo, ci abia după ce a devenit directorul de la această emisiune, lucrurile s-au echilibrat oarecum.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori.

Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune.”, povestește Andreea Marin în revista Viva.

CITEȘTE ȘI: Visul oricărei femei! Mănâncă MULT, NU face sport și… NU se îngrașă! Ce au descoperit cercetătorii

E o persoană… cumpătată

Unii spun că e mai mult decât cumpătată sau econoamă, având în vedere statutul de ”zână”. Și chiar Andreea Marin spune despre ea că nu e genul care să arunce cu bani pe țoale de firmă sau pe genți care costă cât un apartament.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun.

Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată.”, spune Andreea Marin la Canal 33.

„Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani.”, mai adaugă vedeta.

 

 

 

 

 

Comentarii: