LIFESTYLE

Ce averea avea Victor Socaciu și cui îi rămâne moștenirea

Victor Socaciu participa la Premiile Muzicale 2011, la Casa Radio din Bucuresti, duminica, 13 martie 2011. EMIL BADEA / MEDIAFAX FOTO

La 68 de ani, Victor Socaciu a părăsit această lumea, lăsându-și familia îndurerată, dar și pe milioanele de fani care i-au ascultat cu plăcere melodiile.

Artistul a trecut prin multe în ultimul an, a fost infectat cu Covid, și a avut, ca toți cântăreții, probleme financiare din cauza pandemiei.

Totuși, înaintea de asta, veniturile lui Socaciu au fost destul de consistente, pentru că solistul nu a câștigat doar din muzică, ci și ca urmare a carierei de politician și a statutului de revoluționar.

CITEȘTE ȘI: BOALA care l-a răpus pe Regele Mihai. Cum se manifestă și cât de dureroasă este

Patru căsnicii și trei copii

Averea adunată în ani de carieră muzicală, Socaciu fiind cântăreț și compozitor de succes, dar și din indeminzațiile de revoluționar sau cea de diplomat, vor reveni moștenitorilor săi.

Victor Socaciu a fost căsătorit de 4 ori, iar de trei ori a divorțat. Pe prima soție a regretatului artist o cheamă Doina, iar cea de-a doua a fost actrița Cornelia Pavlovici, cu care a fost căsătorit timp de 12 ani. Socaciu a avut un mariaj de 16 ani și cu vedeta tv Marina Almășan. Ultima sa soție a fost Brândușa Simion, impresara lui.

Din primele trei căsătorii au rezultat trei copii: Iulia, 40 de ani, fiica din căsnicia cu Doina, Alessia Ana-Maria, 33 de ani, fata lui și a Corneliei Pavlovici, și Victoraș, 23 de ani, băiatul pe care l-a avut cu realizatoarea TV Marina Almășan.

 

Comentarii: