LIFESTYLE

Ce coincidenţă: o actriţă din Alba joacă în două filme premiate la Oscar! Diana Alexandra Pocol e cunoscută mai degrabă ca vloggăriţă

Personajul Mary apare chiar în trailer-ul oficial al filmului Rocketman. „Reginald? Aşa îl cheamă pe bunicul meu!”, e replica pe care i-o dă viitorului superstar Elton John secretara directorului casei de producţie cu care artistul semnează primul său contract.

În pielea lui Mary este o româncă. Diana Alexandra Pocol joacă în rolul secretarei din filmul Rocketman, care tocmai ce a luat un „Oscar”. E drept că filmul a primit un premiu pentru ”Cel mai bun cântec original” – „I’m Gonna Love Me Again”, o piesă pe care Elton John a compus-o special şi pe care o interpretează Taron Egerton.

Seara Oscarurilor a fost însă una magnfică pentru că s-a întâmplat ceva unic, probabil, nu ştiu dacă a mai fost aşa ceva până acum, o asemenea coincidenţă. Diana Alexandra Pocol apare şi în distribuţia peliculei „Judy”, alături de Renne Zellweger, care a plecat şi ea acasă cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă. Diana Alexandra Pocol joacă rolul tinerei Ava Gardner.

Citeşte şi: Sfaturi de neocolit pentru toţi bărbaţii: Ce trebuie să facă dacă vor să aibă succes

Din restaurant, la distribuţia de Oscar

Povestea tinerei românce seamănă parcă şi ea cu un scenariu de Oscar. Sau cel puţin, începuturile story-ului… Drumul care a condus-o la porţile gloriei a avut un debut anevoios. Dificil. Iar Diana a lăsat chiar ea să se înţeleagă, din postările de pe pagina de Facebook, că depresia i-a dat târcoale.

Şi cum să fie altfel, dacă stăm să ne gândim că, ajunsă cu o bursă la Academia de Muzică din Essex, Diana Alexandra Pocol a bătut degeaba pe la uşile agenţiilor. Ca să aibă ce să mănânce şi din ce să trăiască la Londra, actriţa din peliculele premiate la Oscar a lucrat ca… ospătăriţă.

Între timp, tânăra născută în Abrud, în Munţii Apuseni, s-a apucat de vlogging, acolo unde strânge sute de mii de fani cu personajul „Ţiţi de la Anglea”.

 

 

Comentarii: