LIFESTYLE

Ce defecte are Anca Țurcașiu! Fostul iubit Gheorghe Gheorghiu o dă de gol pe cântăreață

Pe marginea love-story-ului dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu a curs multă cerneală, cum s-ar spune. Și nici acum, când a trecut atâta amar de vreme, ia fiecare are viața lui, tot mai există interes. Soarta a făcut ca în timp ce Anca Țurcașiu încă se reface după un divorț-surpriză, Gigi Gheorghiu să renunțe la statutul de veșnic celibatar și s-a însurat.

Invitat la emisiunea lui Măruță de la Pro TV, artistul a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația de cinci ani pe care a avut-o cu Anca Țurcașiu.

Gigi Gheorghiu a fost supus la proba cu sosuri iuți și a fost nevoit să dezvăluie trei defecte ale fostei sale iubite Anca Țurcașiu.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

,,Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că ,,mai bine citim o carte”. Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă.

Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor. „, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu.

 

 

 

 

 

Comentarii: