LIFESTYLE

Șoc în lumea mondenă! Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, pe platforme pentru adulți sau i-a fost spart contul de Instagram?

Internauții au crezut că nu văd bine când și-au privirea către unul dintre cele două conturi de Instagram ale fiicei lui Ilie Năstase. Charlotte Năstase, fata adoptată de Nasty când era însurat cu Alexandra King, își invita următorii să o vină pe o platformă unde se urcă doar conținut explicit destinat adulților, care se poate viziona doar pe bază de abonament lunar. Adică pe bani.

Charlotte le-a transmis prietenilor virtuali să o urmeze pe onlyfans, dacă vor să vadă poze în ipostase explicite, contra unei sume de 37 de dolari pe lună.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Fiica lui Năstase, susține ziare.com, și-ar fi adăugat o descriere sugestivă la cont, botezându-și sânii Chloe și Coco, iar partea posterioară, Rolex. Le-a mărturisit fanilor și că are un piercing la un sân și că nu s-ar da în lături să-și facă și la celălalt, mai ales dacă găsește pe cineva alături de care să facă asta.

Deocamdată, nu se știe cum a reacționat celebrul tată al lui Charlotte. Sau dacă chiar ea a făcut acest cont pe platforma pentru adulți sau hackerii au intrat pe Instagram-ul ei și au făcut asta, deoarece nu a răspuns la mesaje.

 

Comentarii: