LIFESTYLE MODA

Ce îi interzice regina lui Meghan Markle! Ducessa de Sussex trebuie să renunţe la articolul vestimentar preferat!

De când a devenit ducesă şi soţia prinţului Harry, viaţa s-a cam schimbat pentru fosta actriţă americancă. Şi asta pentru că Elisabeta a II-a a Marii Britanii e totuşi şeful Casei Regale şi are şi ea nişte etichete la care ţine. Nu-i plac selfie-urile, nu e fan al rețelelor de socializare, al fustelor mini şi al topurilor scurte sau decoltate, nu suportă oja colorată, platformele sau genţile mari la evenimentele oficiale, nu îi place să stea picior peste picior în public Aşa că Meghan a fost nevoită să se supună regulilor bunicii soţului ei.

Reguli care includ pe lista inderizabilelor şi piesa favorită de vestimentaţie a ducesei de Sussex, jeanşii. Lui Meg i s-a transmis clar că în sejurul pe care-l va petrece în Scoţia, în castelul Balmoral, alături de familia regală, să-şi lase acasă jeanşii!

Citeşte şi: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Jeanşii purtaţi de Meghan, vânzări-record!

După ce a devenit oficial soţia prinţului Harry al Marii Britanii, Meghan Markle şi-a pus amprenta stilistică asupra trendurilor vestimentare. Astfel că blugii au ajuns rapid o semnătură a ducesei de Sussex.

Şi de îndată ce s-a aflat care e firma preferată de Meghan a fost aflată, vânzările brandului au crescut cu 200%!

O altă fabrică ale cărei modele sunt apreciate de fosta actriţă a fost nevoită să se mute într-o locaţie mai mare pentru a reuși să acopere producţia. Şi asta după ce cererea a devenit mare pe piaţă după apariția lui Meghan într-o pereche de jeanși a casei de modă, în timpul unei vizite.

 

Comentarii: