LIFESTYLE

Ce lipsește din garderoba ta pentru a fi în pas cu moda lui 2017

Încălzirea vremii ne determină nu doar să ne petrecem mai mult timp în aer liber, dar ridică și întrebarea: care sunt noutățile primăverii-verii acestui an? Cu ce articole trebuie să ne reînnoim sau completăm garderoba?

Alături de noutățile sezonului, vom găsi și piese de bază ale garderobei care rămân în tendințe, având de-a face practic cu o echilibrare a stilurilor. Primăvara lui 2017 consacră un stil structurat, punând accent pe câteva articole sau culori de bază, must-have-urile acestui sezon: de la pantalonii extrem de largi și evazați, din denim sau din pânză, rochii midi, imprimate în culori vesele, numai bune pentru petrecerea unei după-amieze cu prietenii, după ieșirea de la serviciu, conduri eleganți de seară, cu aplicații de paiete, la broșe Statement, cu logo-uri ale unor firme de renume sau trupe preferate ( în funcție de moemntul și vestimentația aleasă) și nelipsita culoare galbenă, prezentă în orice articol sau accesoriu. Ca să nu uităm, denimul alb va fi vedeta acestei veri, cu precizarea că modelele în trend sunt cele largi, nu cele cu care ne-am obișnuit în anii trecuți.

Iată o selecție de 20 de piese vestimentare și accesorii, recomandată de cei de la Vogue, pe care, oricine vrea să fie în pas cu moda, trebuie să le poarte anul acesta.

Modelele alese sunt orientative, în funcție de gustul și buzunarul fiecăreia dintre dumneavoastră, aveți o varietate de alegeri pe care le puteți face.

 

Comentarii: