LIFESTYLE

Ce mănâncă de poate să arate așa la vârsta ei? S-a aflat secretul lui Jennifer Lopez!

Tinere sau vârstnice, cred că toate femeile de pe Planetă ar vrea să arate precum arată Jennifer Lopez. La 52 de ani, superstarul latino este mai mult ca perfectă, dar pe lângă bagajul genetic, Jenni from the Block mai apelează și la câteva trucuri, dacă le putem spune așa.

În primul rând, J-Lo urmează un program riguros de antrenamente, cu doi antrenori personali care o muncesc ca la carte. Apoi, nimic nu o face să se abată de la anumite reguli de alimentație, acolo unde cântăreața nu face nicio concesie.

Cum ar fi? „Nu am mai băut cofeină de ani de zile‟, a declarat ea, pentru „Us Weekley‟. Dar pe lângă cofeină, J-Lo nu consumă niciun strop de alcool.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Dieta de la care nu se abate

J-Lo consumă cel puțin 7 pahare de apă pe zi și are grijă să fie tot timpul hidratată. Ea are un meniu format din 3 mese principale şi o gustare. „Totul este organic şi bine gândit. Consumă proteine de înaltă calitate şi alimente bogate în substanţe nutritive. Totul este proaspăt‟, a declarat Tracy Anderson, unul dintre antrenorii vedetei, pentru „People‟.

Dimineața, la prima oră, J-Lo bea apă cu lămâie, pentru digestie, după care consumă un shake din: căpşuni, afine, iaurt grecesc, scorţişoară, miere, lămâie şi pudră proteică.

La prânz, de cele mai multe ori, mănâncă o salată din: kale, seminţe de dovleac, brânză, ceapă, ulei de măsline şi suc de lămâie. Jennifer Lopez mănâncă, între prânz şi cină, fructe sau legume sau nuci.

 

 

 

 

Comentarii: