LIFESTYLE

Ce nebunie! Totul despre Anamaria Prodan, ”directa” în figura lui Alexa și divorțul de Reghecampf

sursa: sport.ro

Umorul de Facebook a produs aseară o propoziție haioasă: ”Singura femeie care ar fi putut să o bată pe Simona Halep era Anamaria Prodan!”. E drept, e o glumă pe care n-ar putea-o gusta fanii campioanei de la Wimbledon, dar în virtutea celor întâmplate la drum de seară, sâmbătă, mi-am permis să zâmbesc și să v-o împărtășesc, așa ca să mă scuzați…

Întorcându-ne la ale noastre, să o lăsăm puțin în pace pe Halep până vine acasă și ne arată trofeul și să ne oprim puțin asupra Prodancei care ne-a năucit pe toți cu lovitura în figură aplicată la sfârșitul meciului Astra-FC Botoșani lui Dan Alexa, antrenorul despre care s-a spus că i-ar fi amant.

Cel mai plastic a comentat momentul, cum era și firesc, Gigi Becali, dincolo de derapajul cu tunsul Anei. Patronul FCSB, prieten al lui Reghecampf și apropiat al impresarei, n-a vrut să comenteze un presupus amantlâc. Nici Mitică Dragomir n-a vrut să spună dacă e un gest de gelozie al vedetei tv,  în schimb a fost convins că s-au certat de la… bani!

”Mi-am cerut scuze, ne-am împăcat, a fost vorba despre două transferuri nereușite, nimic altceva”, a încercat o explicație Anamaria Prodan, în timp ce tabloidele au titrat că furia Anei ar fi fost provocată de faptul că pe Alexa îl aștepta în parcare o focoasă brunetă cu care antrenorul Astrei ar avea o relație!

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Anamaria Prodan, femeie liberă?

Ziarul Click a aruncat de dimineață bomba: Prodanca și Reghe ar fi divorțat de câteva luni în secret, și atât agenta FIFA, cât și fostul antrenor al FCSB ar avea deja alte relații, însă nu vor să spună pentru că au foarte multe afaceri împreună, scriu jurnaliștii respectivi, citând surse din anturajul celor doi.

Însă varianta cu despărțirea, mult vehiculată și în alte rânduri, a fost negată vehement întotdeauna de Anamaria Prodan. La fel și posibila idilă cu Dan Alexa, despre care fiica regretatei Ionela Prodan a spus de fiecare dată că sunt prieteni și colaboratori și nimic mai mult.

La fel spune și Laurențiu Reghecampf în Cancan. Din vorbele antrenorului aflat la Dubai reiese faptul că Ana este încă soția lui și că, fire rebelă, impresara a făcut un gest copilăresc generat de o discuție aprinsă despre transferuri, pe care-l regretă.

Cert este că incidentul a făcut înconjurul tuturor televiziunilor ieri, iar povestea a ajuns și la oficialii clubului Astra. Care fiind vorba despre antrenorul lor, vor analiza și vor comunica în curând o poziția oficială. De altfel, fiind vorba despre doi oameni din fotbal, este de așteptat ca și comisiile Ligii sau ale Federației să intervină în acest conflict.

Ce este cert e că Ioan Niculae, patronul lui Alexa, a avut deja o primă reacție. ”Poziția mea față de acest incident este una confuză în acest moment, deoarece nu știu care este obiectul scandalului. Mi-au fost prezentate diferite variante. Una dintre ele ar fi că Dan Alexa i-ar fi reproșat Aneimaria că a adus la Astra jucători din cauza cărora n-au fost rezultate sezonul trecut. Ceea ce nu este adevărat. Nu am avut fotbaliști impresariați de Anamaria Prodan. Aștept explicații de la președintele clubului, Dani Coman, iar Dan Alexa s-ar putea să suporte consecințele. Nu pot spune acum dacă va fi dat afară sau nu. Dacă e ceva personal e cu totul altceva”, a spus milionarul pentru Libertatea.

 

 

Comentarii: